HK.dk logo

CV-kursus godt i gang

18. maj 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Målrettet ansøgning og CV bringer jobsøgeren længst, og de første har nu lært hvordan. HK Sydjyllands nye kursus i jobsøgning for nyuddannede unge kom godt fra start


Husk modtageren

Sivaharan Vinayagamoorthy

- Jeg har lært at målrette mine ansøgninger og lave mit CV, så det fremhæver netop de egenskaber, der bliver efterlyst i jobannoncen, siger Sivaharan Vinayagamoorthy. Han var en af deltagerne til HK Sydjyllands nye kursus for yngre medlemmer i at lave bedre CV og Ansøgning.

De fleste deltagere var ellers godt tilfredse med den ansøgning og det CV, de kom med, men der skete store ændringer, da underviserne fra AOF fik materialet under behandling.

- Da de var med til at skrive ansøgningen om, kunne jeg pludselig se mig selv udefra. Jeg manglede de rigtige ord for min motivation til at søge stillingen, siger Sivaharan. Han er uddannet Handelsøkonom, og det er et fag som er meget bredt og omfatter salg, marketing, kommunikation, indkøb og logistik. Det er derfor ekstra vigtigt at vide, hvilke kompetencer, han skal lægge vægt på i den konkrete ansøgning.

Styr farverne

Simone Algren Jensen

Også Simone Algren Jensen fra Vandel havde glæde af kurset, som var bedre end lignende kurser, hun har været på før.

- Det var noget andet end det input, jeg plejer at få. Jeg har fået et andet syn på ansøgninger - hvad man kan og ikke kan tillade sig. At man ikke være alt for fuld af farver og skal målrette ansøgning og CV mod professionel stil. Jeg lavede et helt nyt CV, hvor jeg fremhævede mine kompetencer. Før var det bare en opremsning af uddannelse og jobs, siger Simone.

Kurset er forbeholdt HK medlemmer mellem 18 og 29 år, som snart afslutter en uddannelse eller er blevet færdiguddannet indenfor de sidste 6 måneder. Det er gratis.

Kurset følges op af to dage om jobsamtalen og personlig branding. Her skal deltagerne bl.a. producere en video til deres ansøgning.  

Sådan kommer du med

Deltagerne får lov at øve sig

Kurset er delt i to dage, som man melder sig til separat på nedenstående links.

https://www.hk.dk/aktuelt/kalender/D2292213841

https://www.hk.dk/aktuelt/kalender/B1223501288

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk