HK.dk logo

Jubilarer blev fejret

22. maj 2017  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Det var festligt, da HK MidtVest fejrede godt 200 medlemsjubilarer i Holstebro, Herning, Viborg og Skive.

Der blev både budt på mad og drikke og taler for jubilarerne, som havde kunnet melde sig til arrangementerne, der fandt sted henholdsvis fredag 19. maj og søndag 21. maj 2017.
I Holstebro var det formand for HK Privat MidtVest, Inger Stranddorf, der holdt talen. I Viborg var det formand for HK Stat MidtVest, Hans Christian Fløe, i Herning formand for HK Handel MidtVest, Susanne Sommerlund, og i Skive var det formand for HK Kommunal MidtVest, Marianne Køpke, der indtog talerstolen.

Jubilarer i Holstebro

Inger Stranddorf, formand for HK Privat MidtVest, i gang med at holde tale for jubilarerne i Holstebro

Inger Stranddorf, formand for HK Privat MidtVest, holdt talen for jubilarerne i Holstebro.

De fremmødte jubilarer i Holstebro var:

25 år: Anne Kirstine Karlskov, Birthe Schultz, Ida Galsgaard, Jan Christensen Bech, Jette Clemmensen, Jette Høst Rask, Jette Olesen, Judith Borggaard Jakobsen, Karin Kaarsholm, Lena Juulsgaard Mathiasen, Lis Thaysen Christensen, Lone Munk Nielsen, Majbrit Linda Westergaard, Pia Grydholt, Søren Wiborg og Tina Louise Jepsen Ørts.

40 år: Anette Green, Anne Lise Brix, Anne-Lise Jensen, Annie C. D. Wistisen, Annette Nørgaard, Arnt Hougård, Asger Torstensen, Bent Søgaard, Bente Bæk Hansen, Bodil Marie Jepsen, Børge Kamp Clemmensen, Else Harrestrup, Inger Lise Rasmussen, Ingeborg Nielsen, Jette Birgitte Jensen, Jytte Rahbech, Knud Erik Christiansen, Lis Holmgaard, Lisbeth Mulvad, Ove Skovmose, Poul Erik Dyeremose, Poul Henning V. Jensen, Rita Skovgaard, Solveig Christensen og Ulla Slot Kristensen.
50 år: Ane Lisb Tele-Kristensen, Elinor Kokholm Lange, Eva Gade Pedersen, Rigmor Vistisen og Solveig Davidsen.
60 år: Chris Kirkegaard.

Jubilarer i Herning

Jubilarer Herning Susanne

Susanne Sommerlund, formand for HK Handel MidtVest, overrakte gaver til jubilarerne i Herning. Her er det 60 års jubilar Bent Seldrup, der får overrakt sin gave.

De fremmødte jubilarer i Herning var:

25 år: Anita Bostrøm, Bente Sørup Madsen, Birte Byskov Gade, Britta B. Langkjær Baastrup, Charlotte Stendevad Steenholdt, Elsebeth H. Dudal Christensen, Graves Kilsgård, Heidi Larsen, Helle Krogh Dahl, Henning Madsen, Jytte Villensteen, Laila Østergaard, Lena Vestergaard Jensen, Lene Hjorth Fuglsang, Lis Jacobsen, Lone Storgaard, Mette Randers, Niels Højland og Peder Remme Christensen.
40 år: Alice Lauritsen, Anna Margrethe Buhl, Annalise Jensen, Anne Liss Klüver, Bent Kristiansen, Bente Husum Castenschiold, Conny Vestergaard, Ellinor Heide Andersen, Else Toft Nielsen, Gerda Olesen, Grete Andersen, Hanne Bach Krüger, Inger Ø. Nielsen, Janne Markvorsen, Jesper Carl Krüger, Jytte Anette Pedersen, Kate Kaspersen, Kristian Kristiansen, Leif Hansen, Linda Grøndal Schjermer, Marianne Høgh, Marie Florentine Petersen, Rita Jeppesen, Ruth Sonja Andersen, Signe Ingrid Henriksen, Solveig M. Johnsen, Søren Lind, Tove Judith Dyrmose, Vendela Jensen og Aase Højlund.
50 år: Ane Marie Jensen, Anna Lis Berwald, Birthe Sørensen, Else Lissy Pallesen, Else Marie Hansen, Finn Lund Laursen, Ingrid Thomsen, Jytte Kvist, Kirsten Abild Møller, Kurt Lambæk, Tove Bringø, Tove Gade, Tove Merrild Hansen, Ulla Kruse og Ulla Munksgaard Jensen.
60 år: Bent Seldrup.
70 år: Otto Jacobsen og Poul Ivan Pedersen.

Jubilarer i Viborg

Hans Christian Fløe, formand for HK Stat MidtVest, sammen med de to 75 års jubilarer Arne Skjødt Røgild og Carl Anker Jensen.

Hans Christian Fløe, formand for HK Stat MidtVest, sammen med de to 75 års jubilarer Arne Skjødt Røgild og Carl Anker Jensen.

De fremmødte jubilarer i Viborg var:

25 år: Annette K. Meldgaard, Britt Stokholm Berger, Ella Birthe Pedersen, Else Elise Kærtoft Astrup, Grete Jensen, Helga Helene Glud, Helle Westphal Jensen, Henriette Virenfeldt, Henrik Sivgaard Henriksen, Inga H. Søndergaaard, Jessie Lund Dam, Jette Madsen, Jonny Hjorth Justesen, Karin Hansson Raun, Karin Jensen, Kirsten Jensen, Lone Karlsen, Lone Vollhaase, Mette Krath Jensen Dahl, Rikke M. Kvisgaard Laursen og Tine Bjerre Fuks.

40 år: Alice Hammerum, Arne Møller Handberg, Birgit Rasmussen, Birgitte Jarsskov, Birthe Jensen, Birthe Simonsen, Denny Breiner-Jensen, Dorthe Bech, Egon A. Christensen, Elin Landbo, Else Marie Dalgaard Kristiansen, Eva Mogensen, Hanne Nielsen, Hans Peter Vonsild, Henning Lynggaard, Lene Grønbæk, Mona Jensen, Sten Hornbæk Gregersen og Aase Ridder.

50 år: Bjarne Andersen, Bjarne Visgaard, Ebba Nielsen, Finn Hessellund, Herdis Madsen, Ingelise Thorup, Ingrid Jørgensen, Jette Næsted, Kai Skou Hansen, Karl Johan Jensen, Per Kristensen og Sigvald Fihl.
60 år: Birthe Sørensen Jacobsen.
75 år: Arne Skjødt Røgild og Carl Anker Jensen.

Jubilarer i Skive

Marianne Køpke, formand for HK Kommunal MidtVest, overrækker gave til 40 års jubilar Lars Winther Kristiansen.

Marianne Køpke, formand for HK Kommunal MidtVest, overrakte gave til jubilarerne i Skive. Her er det 40 års jubilar Lars Winther Kristiansen, der modtager sin gave.

De fremmødte jubilarer i Skive var:

25 år: Anita Kastrup Rasmussen, Christa Ruth Lykke, Dorte Nygård Kristensen, Jan Haarbo, Karin Møller, Lene Astrup, Lise-Lotte Mortensen, Margit Bukhave Madsen, Ove Dalsgaard, Svend Lentz Jørgensen og Søren Theilgod Sørensen.

40 år: Bill Sejer Pharsen, Elna Meldgaard, Esther Irene Rasmussen, Inga Grove Hammer, Ingrid Pedersen, Jette Gjødsbøl Nielsen, Jytte Dyhrberg Kristensen, Jytte Juhl Pedersen, Jytte Kristensen, Lars Winther Kristiansen, Maj-Britt Bedsted og Pia Toft.


50 år: Birthe Møller, Ellen E. Jensen, Flemming Pinnerup, Inger Bækhøj, Jens Nielsen, Jørgen Kuhlmann Nielsen, Karen Margrethe Larsen, Karen Marie Ø. Jensen, Kristine Thomassen og Sonja Trap.

60 år: Jørgen Bloksgård.

Se billeder fra festen her

I alt har HK MidtVest i 2017 kunnet fejre 655 jubilarer.

HK-medlemmer

Sammen er du stærkere. 
det gælder også gode tilbud. 


Tjek dem her

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk