HK.dk logo

Festival for sundhed og trivsel 2017

23. maj 2017 Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Tirsdag den 13. juni: KRAMS-marked – Kl. 18.00 – 21.00

Hvad sker der lokalt i forhold til KRAMS-faktorerne? Vi har inviteret en del private og offentlige aktører, der udbyder indsatser i forhold til KRAMS-faktorerne. Mød op og få inspiration. Se hvad du kan ta’ med hjem til dine kolleger/din arbejdsplads og/eller dit privatliv. Falck Healthcare indleder med et oplæg om forebyggelse, sundhed og trivsel.

http://hktilmeld.dk/1038

Tirsdag den 12. september: Sundhed og livskvalitet hånd i hånd. (Kost). Foredrag ved Christian Bitz – KL. 19.00 – 20.30

Christian Bitz er foredragsholder, forfatter, TV-vært, ernæringsekspert og forskningschef. Lær at træffe beslutninger og stå ved dem – uanset om du vælger skyr, spinning eller et stykke kage i sofaen!

http://hktilmeld.dk/1039

Onsdag 27. september: Det gode liv. (Rygning). Foredrag ved Jerk W. Langer – KL. 19.00 – 21.00

Jerk W. Langer er læge, videnskabsjournalist og forfatter. Hør blandt andet hvilke slankekure der egentlig virker, når Jerk guider dig gennem junglen, og lær at leve det gode liv og 15 år længere. Var med til at lancerer begrebet KRAM. Mød manden bag ”Det gode liv”.
http://hktilmeld.dk/1040

Torsdag den 12. oktober: Den gode arbejdsplads. (Alkohol). Foredrag ved Rune Strøm – KL. 19. 00 – 21.00

Rune Strøm er foredragsholder, forfatter og kommunikationsekspert. Få en indsigt i at gå fra krise til udvikling, når han italesætter sine personlige vinkler med faglige emner. Foredraget giver en fælles indsigt, der kan bygges videre på.

http://hktilmeld.dk/1041

Tirsdag den 24. oktober: Vaner, motivation og motion - Fra rygrad som en regnorm til go-getter (Motion). Foredrag ved Marina Aagaard – KL. 19.00 - 21.00

Marina Aagaard er træningsekspert og forfatter, lektor i idræt og landstræner. Hun fortæller blandt andet om vanernes natur og viden om vaneændring; vend vage overbevisninger til vilje og til forandring. Kend til barrierer, triggere og motivationsfaktorer og bliv klædt på til forandring.

http://hktilmeld.dk/1042

Onsdag den 8. november: Sådan præsterer du sundt, både i job og i fritiden. (Stress). Foredrag ved Storm Stensgaard – KL. 19.00 – 21.00

Storm Stensgaard er forfatter og rådgiver. Storm Stensgaard har en dyb forståelse for tillidskultur og en professionel viden om stressbehandling og de neurologiske spilleregler for sund præstation.

http://hktilmeld.dk/1043

Torsdag den 23 november: Afsluttende foredrag og paneldiskussion. KL. 18. 00 – 20.30

Livets opskrift. Foredrag ved Sisse Fisker.
Sisse Fisker er tidligere tv-vært, nu bl.a. foredragsholder og bestyrelsesformand i og stifter af SMIL-fonden.
Panelet: Folketingsmedlem og sundhedsordfører Flemming Møller Mortensen, Arbejdsmiljøchef og chef for DI’s enhed for samarbejdsudvalg Anders Just Pedersen og næstformand i HK Danmark Mette Kindberg.  
Hør panelets holdninger og vær med til at diskutere hvem der har ansvaret for vores eget liv og sundhed? Er det politikerne eller borgerne – arbejdspladsen eller de ansatte – eller handler det om ulighed og ikke livsstil?

http://hktilmeld.dk/1044


HENT FOLDER OM FESTIVALEN (pdf)

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk