HK.dk logo

Karina har taget det første skridt mod ledelse

29. maj 2017  |  Chefgruppen Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Karina Kryger Foged fra Randers Kommune kan ikke se sig selv være faglig konsulent i 20 år. Hun betragter ledervejen som et naturlig led i sin faglige udvikling, og en uddannelse for ledertalenter hjælper hende på vej mod målet.

Nogle opdager først, at de har talent for ledelse, når de bliver opfordret til at gå den vej. Andre er selv opmærksomme på, at det kan være noget for dem at stå i spidsen for en arbejdsplads.


Karina

Karina Kryger Foged fra ydelseskontoret i Randers Kommune hører til blandt de sidste. Hen over foråret har hun lært om lederidentitet, kommunikation og organisationsforståelse på førleder-forløbet På vej mod ledelse, som OAO og FTF udbyder.

- For mig har det ikke været et spørgsmål om at blive afklaret på, om jeg vil være leder eller ej. Det vidste jeg i forvejen. Jeg vil udvikle mig, men da jeg ikke er leder endnu, kan jeg ikke få tilbudt en egentlig lederuddannelse. Derfor var det oplagt for mig at komme med på forløbet, siger Karina Kryger Foged til HK Kommunalbladet.

Send en medarbejder på førlederkursus

Næste hold for ledertalenter – På vej mod ledelse – har studiestart i september i København. Læs, hvordan du kan få en medarbejder med hos FTF her.

Læs hele interviewet med Karina Kryger Foged i HK Kommunalbladet

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk