HK.dk logo

Broen tog godt imod HK Sydjylland

30. maj 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

De ansatte i HK Handel Sydjylland lagde grundstenene til et godt samarbejde, da de besøgte Esbjergs nye shoppingcenter helt uden bagtanker.


Med vogne fulde af lakrids, konkurrencer og information var de ansatte i HK Handel Sydjylland for godt en måned siden på rundtur i Esbjergs nye butikscenter, Broen. Missionen var simpel: At byde de ansatte velkommen til Esbjerg.

- Besøget var en kæmpe succes. De ansatte tog så godt imod os, og mange opfattede det positivt, at vi kom uden bagtanker. Vi ville hverken gøre opmærksom på problemer eller organisere lige den dag, vi ville bare byde velkommen, fortæller Dorthe Winther, der er faglig konsulent i HK Handel Sydjylland.

Sammen med sine kolleger uddelte hun informationsmapper til opbevaring på arbejdspladserne. I mapperne kunne man finde information om bl.a. Jobbørs, selvvalgt uddannelse, Karrieretelefonen, elever, overenskomsten, ferieloven og meget andet nyttig viden.

- Både medarbejdere og ledere blev glade for mapperne, og vi er glade for, at de nu har den vigtige information lige ved hånden i butikkerne, siger Dorthe Winther.

Hun er sikker på, det vil styrke samarbejde med de ansatte på Broen, at de allerede har mødt HK Handel Sydjyllands ansatte under så hyggelige former.

HK Sydjyllands Esbjerg-kontor ligger skråt overfor Broen, så udover at være samarbejdspartnere er vi også naboer. Dorthe Winther har for nyligt været forbi med gavekort, som blev vundet i den konkurrence, der også blev gennemført ved velkomstbesøget. Se billeder i galleriet over artiklen.

HK-medlemmer Handel

Vil du vide mere om HK Handel Sydjylland?Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk