Vi opdaterer vores it-systemer i dag 18/09-21 kl. 8.00 - 22.00, du kan derfor opleve, at du ikke kan logge ind i dette tidsrum.

Vi beklager ulejligheden.

HK.dk logo

5420 års medlemskab samlet til fest

01. juni 2017  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

146 jubilarer med tilsammen 5420 års medlemskab var, med ledsagere, til fest i anledning af deres 25, 40, 50, 60 eller 70 års medlemskab af HK. Det blev en fest med historiske taler, masser af blomster, tre retters menu og selvfølgelig musik og dans.

Traditionen tro blev HK Midts jubilarer fejret i slutningen af marts til den årlige jubilarfest for medlemmer, der har været en del af HKs fællesskab i mindst 25 år. Til årets fejring tog de 242 fremmødte jubilarer og ledsagere plads i konferencesalen Neptun i Odin Havnepark i Odense, hvor der var dækket op til middag og fest ved de runde borde. 

Martin Rasmussen, formand for HK Midt, startede festen med at byde velkommen, hvor han glædede sig over det flotte deltagerantal. Herefter gik selskabet i gang med en 3-retters menu med hyggelig baggrundsmusik live fra scenen. 

Historiske taler og buketter i lange baner

Mellem retterne fik hver jubilarårgang deres egen historiske tale fra Martin Rasmussen. Talerne var krydret med begivenheder og fakta fra året, de blev meldt ind i HK. Herefter blev årgangen kaldt op foran scenen, hvor alle fik udleveret en flot buket blomster. 
Efter maden spillede musikken op til dans, og trak et fuldt dansegulv indtil festens afslutning. Noget som 25-års jubilar Ditte Bechmann havde set frem til med et smil på læben:

Vi er her for at få en fest, så vi skal have 70-års jubilarerne med ud på gulvet

Om jubilarfesten fortsætter hun:
   - Det er rigtig hyggeligt, og et godt arrangement. Jeg tror ikke, der er mange fagforeninger, der gør den slags. Min ledsager og jeg kom lidt til at sidde ved ”børnebordet”, da vi er nogle af de yngre jubilarer. Her faldt vi under maden godt i snak med de andre gæster om vores jobs.

”Jeg vidste slet ikke, at jeg havde jubilæum”

Connie Geert-Jørgensen og Lisanette Hansen er hhv. 25-års og 50-års jubilarer, og de er tidligere kolleger fra Nyborg Kommune. De havde fundet plads ved samme bord, hvor vi mødte dem til en snak om jubilarfesten og medlemskabet:

Jeg vidste slet ikke, at jeg havde 25 års jubilæum, så jeg måtte lige ringe og tjekke

lyder det fra Connie Geert-Jørgensen, som fortsætter:
   - Det er rart at blive fejret, og det er ikke alle fagforeninger, der gør noget ud af det. Min søster er fx aldrig blevet fejret. Nogle synes måske det er pjat, men jeg vil gerne med, og det er super hyggeligt. Så jeg kommer helt sikkert igen. 
   - Dog sagde han (Martin Rasmussen, formand HK Midt, red.) noget om mindstelønnen for 25 år siden, og der fik jeg mindre… Så måske skal jeg lige have fat i HK, siger hun med et smil, inden  Lisanette Hansen tilføjer og runder af:
   - Jeg var også med til fest, da jeg havde 25 og 40 års jubilæum. Det var noget mindre, end det er i dag, men lige så hyggeligt. 

Medlemskab

Få tips, tricks, nyheder og hør om kommende arrangementer:


HK Midts Facebookside

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre

Læs mere

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre


Læs mere

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk