HK.dk logo

Få inspiration til sundhed

01. juni 2017  |  Nordjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Nordjylland indbyder til stort marked med stande om kost, rygning, alkohol, motion og stress – til inspiration for arbejdsplads og privatliv.


Kost hører sammen med rygning, alkohol, motion og stress til de såkaldte KRAMS-faktorer, som HK Nordjylland sætter fokus på med "Festival for sundhed og livsstil."


Nu kan du få inspiration til et sundere liv – både på arbejdspladsen og privat.

Tirsdag 13. juni inviterer HK Nordjylland til et stort KRAMS-marked fra kl. 18-21 i HK-huset i Aalborg.

”KRAMS” står for kost, rygning, alkohol, motion og stress og på markedet stiller en række aktører op med stande, hvor du kan hente information og få en personlig snak. Desuden fortæller Falck Healthcare om forebyggelse, sundhed og trivsel.

De fem såkaldte KRAMS-faktorer er årsag til fire ud af ti alvorlige tilfælde af sygdom og tidlig død, og hvis udviklingen fortsætter, vil dårlig livsstil – ifølge FN’s sundhedsorganisation, WHO – være årsag til 70 procent af al sygdom allerede i år 2020.

Det er gratis at deltage i markedet. TILMELD 


Festival for sundhed og trivsel
KRAMS-markedet lægger op til HK Nordjyllands ”Festival for sundhed og trivsel,” der gennem efteråret byder på en række foredrag med blandt andre ernæringseksperten Christian Bitz og lægen Jerk Langer.

Festivalen slutter 23. november med foredraget ”Livets Opskrift,” hvor tidligere tv-vært og stifter af SMIL-fonden Sisse Fisker giver opskriften på et sundere og længere liv. Desuden er der lagt op til en paneldebat om, hvem der ansvaret for vores sundhed; er det politikerne eller borgerne, arbejdspladsen eller ansatte. I panelet deltager sundhedsordfører for Socialdemokratiet Flemming Møller Mortensen, HK’s næstformand Mette Kindberg og  chefen for Dansk Industris enhed for samarbejdsudvalg Anders Just Pedersen.

- Det er vores mål, at HK’erne skal have et godt arbejdsliv og holde sig sunde og raske livet igennem, siger formand for HK Nordjylland Mette Lyndgaard Pedersen.

- Derfor sætter vi fokus på livsstil. Man kan jo gøre rigtig meget selv for at holde sig sund og rask: Spise sundt, ikke ryge, drikke alkohol i begrænsede mængder og selvfølgelig få motion nok og forebygge stress. Her spiller arbejdspladsen også en stor rolle med fx sundhedsordninger og godt arbejdsmiljø. Alt det prøver vi at belyse i vores festival.

HENT FESTIVAL-PROGRAM

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk