HK.dk logo

HK'er indstillet til Fællesskabsprisen

06. juni 2017  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Tillidsrepræsentant Kim Hartwich sad og passede sig selv til stormøde i Landbrugs- og Fiskeristyrelsen Tønder, da HK Sydjylland marcherede ind og indstillede ham Fællesskabsprisen 2017


Annette Godsvig Laursen og Kim Hartwich

Kim Hartwich med formanden for HK Stat Sydjylland, Annette Godsvig Laursen.

- Der tog I godt nok fusen på mig. Jeg er helt mundlam, sagde en overvældet Kim Hartwich til de fremmødte HK’ere, heriblandt Annette Godsvig Laursen, formand for HK Stat Sydjylland. Hun holdt en personlig og munter tale og sagde blandt andet:

- Kim, du er indbegrebet af den engagerede tillidsrepræsentant og gør en kæmpe forskel på arbejdspladsen. Du samler alle kollegerne, styrker jeres fællesskab og ud-bygger det på daglig basis, fortalte hun, mens kollegerne nikkede.

Ny tillidsrepræsentant

Den 48-årige Kim Hartwich bor i Brørup og blev tillidsrepræsentant i juni sidste år. Han har på kort tid sat sit præg på arbejdspladsen ud fra devisen, at alle skal have det godt og være med i fællesskabet. Han er indbegrebet af den engagerede tillidsrepræsentant og gør en kæmpe forskel på arbejdspladsen. Han samler kollegerne, styrker deres fællesskab og udbygger det på daglig basis. Kims fællesskab omfatter også lederne, som han slår bro til med møder om, hvordan ”vi gør her”.

Du kan stemme på Kim

Fællesskabsprisen tildeles mennesker og projekter, der bidrager til at styrke det fællesskab, som gør Danmark til et godt samfund. Med indstillingen følger en tur til kåringen, der finder sted i København d. 22. juni. Inden kan enhver stemme på ham her (Link virker ikke pr. 7. juni 2018) Vinderen kåres af en jury. Fællesskabsprisen bliver i år uddelt for 4. år i træk. Bag prisen står en række store virksomheder og organisationer, heriblandt også HK.

Billig forsikring, forbrugsforening og gode rabatter


Se dine medlemsfordele

Vil du vide mere om HK Stat Sydjylland?


Klik og læs

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk