HK.dk logo

Formand og konsulenter sneg sig ind for at nominere

07. juni 2017  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Se videoen, hvor HK Stat Sydjyllands formand og flere konsulenter fuldstændig tager fusen på Kim Hartwich. På bedste ninja-vis lister de sig ind for at overraske ham med, at HK Sydjylland indstiller ham til Fællesskabsprisen 2017.


- Kim Hartwich er indbegrebet af den engagerede tillidsrepræsentant og gør en kæmpe forskel på arbejdspladsen, sagde Annette Godsvig Laursen, formand for HK Stat Sydjylland.

Den 48-årige Kim Hartwich bor i Brørup og blev tillidsrepræsentant i juni sidste år. Han har på kort tid sat sit præg på arbejdspladsen ud fra devisen, at alle skal have det godt og være med i fællesskabet. Han er indbegrebet af den engagerede tillidsrepræsentant og gør en kæmpe forskel på arbejdspladsen. Han samler kollegerne, styrker deres fællesskab og udbygger det på daglig basis. Kims fællesskab omfatter også lederne, som han slår bro til med møder om, hvordan ”vi gør her”.

Du kan stemme på Kim

Fællesskabsprisen tildeles mennesker og projekter, der bidrager til at styrke det fællesskab, som gør Danmark til et godt samfund. Med indstillingen følger en tur til kåringen, der finder sted i København d. 22. juni. Inden kan enhver stemme på ham her: http://faellesskabsprisen.dk/nomineret/kim-hartwich/ (Linket virker ikke pr. 7. juni 2018) Vinderen kåres af en jury. Fællesskabsprisen bliver i år uddelt for 4. år i træk. Bag prisen står en række store virksomheder og organisationer, heriblandt også HK.

Billig forsikring, forbrugsforening og gode rabatter


Se dine medlemsfordele

Bliv medlem af HK Stat


Meld dig ind her

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk