HK.dk logo

Jobbørsen gjorde forskellen for Betina

07. juni 2017  |  HK Service Hovedstaden Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Du ved det måske ikke, men HK Hovedstadens jobbørs arbejder aktivt for at hjælpe vores medlemmer til de helt rigtige jobs.


Betina Jarnved ved hvor svært det kan være at komme tilbage på jobmarkedet, hvis man først er røget ud. Heldigvis er det en stor hjælp at have en god fagforening i ryggen.

HK Hovedstaden har en jobbørs med et par meget dedikerede medarbejdere. Jobbørsen har de seneste år kontaktet arbejdsgivere for at gøre reklame for vores fagligt dygtige medlemmer. Det arbejde giver nu pote, så arbejdsgiverne selv er begyndt at henvende sig, når de har en ledig stilling.

Betina er kontoruddannet og arbejdede på Bispebjerg Hospital fra 2001 til 2015, hvor hun desværre blev opsagt i en sparerunde. I perioden op til opsigelsen fungerede Betina som administrator af hospitalets akutboligliste og derfor søgte Betina job med samme funktioner, men selvom hun faktisk hurtigt fik et vikariat hos en boligforening, blev det hele sat på pause, da en alvorlig sygdomsperiode satte Betina på bænken i et helt år.

- Jeg blev opereret i hjertet sidste sommer og først omkring 1. november følte jeg mig helt frisk igen, fortæller Betina.

- Jeg tænkte; hvad skal der nu ske, hvorfor opgive tanken om boligadministration? Jeg kunne jo godt lide alle de udadvendte opgaver med kontakt til beboerne og håndværkerne, så jeg søgte uopfordret både det ene og det andet job, men mit kendskab til de administrative programmer var begrænset og jeg kom ikke til nogen samtaler.

Pludselig en dag i januar 2017 blev Betina kontaktet af Jens Christian fra HK's jobbørs. Han havde fået en henvendelse fra ejendomskontoret Bo-vest i Galgebakken om et 25 timers vikariat i fire måneder og ville høre, om Betina var interesseret i at HK formidlede kontakten. Betina sendte straks sit CV, og indenfor et par dage inviterede chefen hende til jobsamtale.

- Der var 3 til samtale, men de valgte jo mig, og det var helt fint sted at starte. Oven på operationen og det lange sygdomsforløb var det helt fint at starte blødt op. Lige nu arbejder jeg to steder. Den ene chef snakkede med en chef for en anden lokalafdeling, hvor de også manglede en. De vil dele mig i en periode på fire måneder og måske fastansætte mig som driftssekretær. Det håber jeg.

Betina hørte om HK's jobbørs på et møde for nyledige i HK's a-kasse. 

- Jeg var virkelig positivt overrasket over at de selv opsøgte mig og ringede mig op om et job. Jeg synes det er god service overfor medlemmerne, og det er jo også meget billigere for virksomheden at de kan prøve en medarbejder af uden at annoncere og have en masse samtaler. Jobbørsen gjorde en stor forskel for mig.

Man behøver ikke være arbejdsløs for at komme i betragtning i HK's jobbørs. Kontakt jobbørsen via mail: jobboers-hovedstaden@hk.dk eller telefon 33 30 29 39.

Jobbørs

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk