HK.dk logo

Vil du være med i Jobpatruljen?

15. juni 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Er du ung og klar til en sommerferie fyldt med både mening, sjov og sammenhold? Så er det dig, HK Sydjylland søger til en ny runde af Jobpatruljen.I Uge 27 og 28 er Jobpatruljen atter på vejene i Sydjylland. I den forbindelse søger HK Sydjylland en gruppe frivillige yngre mennesker, der vil være med til at sætte fokus på løn- og arbejdsvilkår for fritidsjobbere.

Jobpatruljen er en oplysningskampagne arrangeret af fagforbundene under LO, heriblandt HK. Hver sommer kører patruljen rundt og taler med tusindvis af unge under 18 år om deres fritidsjob.

- For mange unge får ikke nok i løn, arbejder under uacceptable forhold og kender ikke deres rettigheder på arbejdet. Det vil vi gerne gøre noget ved, understreger HK Sydjyllands ungdomskonsulent, Kathrine Møller.

20-årige Emil Gøtsche var blandt dem, der sidste år brugte nogle uger af sin sommerferie som aktivist i Jobpatruljen. I år er han med igen:

- Det er interessant og lærerigt at formidle fagbevægelsens budskaber til de unge, og det er en rar følelse at kunne give dem nyttig viden. Samtidig er det en sjov oplevelse med et supergodt sammenhold blandt aktivisterne i Jobpatruljen, fortæller han.

De frivillige i Jobpatruljen bor sammen i sommerhus, mens kampagnen kører. Som frivillig bestemmer du selv, hvor og hvornår, du vil køre med, og du behøver ikke at være med i en hel uge. Mad, drikke og husly sørger Jobpatruljen for.

Hvis du vil vide mere, så kontakt ungdomskonsulent Kathrine Møller på kathrine.moeller@hk.dk eller tlf. 3364 3687.

Besøg Jobpatruljens hjemmeside her.

Jobpatruljen Fritidsjob Fremtidens Talenter

når du er elev, koster det kun 95 kroner om måneden at være medlem


Bliv medlem

Tjek HK Ungdom


HK Ungdom

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk