HK.dk logo

HK trodser regn og slud og bringer morgenmaden ud

19. juni 2017  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Det var en kold før-sommermorgen med både regn og slud. Alligevel blev morgenmaden bragt ud til de ansatte i Rosengårdcentrets butikker. De takkede ja og glædede sig til frisk morgenbrød – og til at kigge i den ”lønpose”, de fik med.

- Jeg kom cyklende til centret, som jeg gør hver dag, og så stod HK’erne og smilte over hele femøren og spurgte ”Skal du ikke have et rundstykke?”. Jeg blev da megaglad for brødet, lønposen og de foldere, de havde med, smiler Inge Rasmussen, der er salgsassistent hos Femilet i Rosengårdcentret:

Det var et godt initiativ, hvor jeg følte, at HK gjorde noget for os. Min chef havde også mødt dem og syntes ligesom mig, at det var positivt. Vi var enige om, at det da var fantastisk, at de stod der, selvom det regnede den morgen!

HK Handel Midt stod klar med morgenbrød og "lønposer" fyldt med nyttig viden om løn og overenskomster.

Lille opmuntring, store fordele

   - Det var faktisk en lidt kold og våd fredag morgen, vi havde valgt at stå med morgenbrød og lønposer ved personaleindgangene til centret! Men det gjorde måske netop smilet lidt større hos modtagerne, at vi stod klar med en lille opmuntring til dem, siger Natalia Regitze Jørgensen, der er organisator i HK Handel Midt – og havde både sektorformand Pia Thurøe og andre gode kolleger med på det morgenfriske hold:
   - Vi ville gerne vise HK-flaget og gøre opmærksom på de store fordele, det giver, hvis endnu flere butiksansatte i Rosengårdcentret teamer up, skaber fællesskaber, melder sig i HK, bliver tillidsfolk og får adgang til fordelene i en overenskomst. 

Det var dejligt, at de mange ansatte, vi talte med, tog godt imod både os, morgenbrødet og de budskaber, vi havde samlet i vores lille lønpose. Den gode nyhed er samtidig, at vi allerede er blevet kontaktet af en butik, der ønsker en overenskomst efter at de har læst materialet i deres Lønposer.


HK Handel Midts "lønposer" til de ansatte i Rosengårdscentret - fyldt med nyttig viden om løn og overenskomster.

HK Handel Midts "lønposer" til de ansatte i Rosengårdscentret - fyldt med nyttig viden om løn og overenskomster.

Handel


Få tips, tricks, nyheder og hør om kommende arrangementer:


HK Midts Facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk