HK.dk logo

Ny miljøjurauddannelse i MidtVest

19. juni 2017  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Få bred viden om lovgivningen på teknik og miljøområdet og nemmere ved at sagsbehandle. Det er kernen i nyt skræddersyet forløb, som udbydes i Midt- og Vestjylland


Teknik- og Miljøjura er et nyt uddannelsesforløb, som er udformet netop til ansatte på teknik og miljøområdet. 

- Man får en bred viden om den lovgivning, der er på det tekniske område og på miljøområdet, hvilket gør at man meget nemmere kan sagsbehandle, og man ved, hvad det er man skal være opmærksom på ved de andre områder, når man sidder med sine opgaver, fortæller Jette Vejgaard, der er områdeformand for Teknik, klima og miljø i HK.

I samarbejde med VIA University College oprettes nu et lokalt hold et sted i Midt- og Vestjylland, så det er muligt at komme på relevant efteruddannelse tæt på arbejdsplads og bopæl.
- Jeg er meget tilfreds med, at vi kan tilbyde vores medlemmer uddannelse lokalt, og jeg håber mange medlemmer vil gribe muligheden for at lære nyt og dermed også pleje deres fremtidsmuligheder som ansat, lyder det fra Marianne Køpke, som er formand for HK Kommunal MidtVest.

Om uddannelsen

Teknik- og Miljøjura er et modul på diplomuddannelsen med seks undervisningsdage. Modulet er særligt sammensat til medarbejdere, der arbejder inden for det tekniske område. Det kan eksempelvis være: byggetilladelser, planlov, naturbeskyttelse, jordforurening, miljøgodkendelser, spildevand, klimatilpasning, vandforsyning, affald eller veje.

Kompetencefonden betaler det meste

Medlemmer af HK Kommunal kan få dækket 80 procent af kursusudgiften via Kompetencefonden. Det gør modulet til en meget billig uddannelse for arbejdspladsen, som så kun skal betale de sidste 20 procent, typisk omkring 3000 kr.

Karriereudvikling Uddannelse Kurser

Har du set
vores mange aktuelle kurser & arrangementer?


Se kurser på vej

Lær nyt!
ta' et kursus, når du har tid - også hjemme i sofaen


Se vores Online-kurser

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk