HK.dk logo

- Dårlig stil at flytte arbejdspladser nu

22. juni 2017  |  Nordjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Kontraktbrud og ringe information er dårlig stil, siger HK Privat Nordjylland, der vil styrke job-chancer for Royal Arctic Lines ansatte


- Det er umanerlig dårlig stil, at medarbejderne må ty til pressen for at få informationer om fremtiden for deres arbejdsplads, siger Kirsten Estrup Madsen, formand for HK Privat Nordjylland.


- Dårligt for Aalborg, for hele Nordjylland – og ikke mindst for ansatte.

Sådan er reaktionen hos HK Privat Nordjylland på, at Royal Arctic Line efter 45 år i Aalborg har besluttet at rykke sine aktiviteter til Aarhus.

- Vi beklager dybt, at Royal Arctic Line har truffet den beslutning, selvom firmaet har kontrakt med Aalborg Havn frem til 2022. Det kommer til at koste mange arbejdspladser i vores landsdel, siger Kirsten Estrup Madsen, formand for HK Privat Nordjylland.

- Beslutningen om at flytte inden kontrakten med Aalborg Havn udløber er dårlig stil. Og det er umanerlig dårlig stil, at medarbejderne må ty til pressen for at få informationer om fremtiden for deres arbejdsplads, siger hun.

Støtter medarbejdere
Der har længe verseret forlydender om, at Royal Arctic Line havde planer om flytte fra Aalborg. HK Privat Nordjylland er derfor allerede i gang med initiativer, der skal styrke medarbejderes job-chancer. Således blev der allerede i maj holdt arrangementer om mulighederne for efteruddannelse.

- Vi er parate til at støtte medarbejderne på alle måder, så de bliver så godt stillet som muligt, når deres arbejdspladser flytter, understreger Kirsten Estrup Madsen.Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk