HK.dk logo

HK Danmark holder kongres oktober 2017

23. juni 2017 Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Danmark holder kongres i dagene fra den 23. til den 25. oktober 2017. Det foregår i Aarhus, og der kommer omkring 370 delegerede fra hele landet, som blandt andet skal være med til at tage beslutninger om mål for arbejdet i HK de næste 4 år.

De delegerede er valgt på generalforsamlinger i lokale afdelinger, ligesom en række positioner i HK automatisk betyder en invitation til at være med ved kongressen, blandt andet medlemmer af HK’s hovedbestyrelse samt repræsentanter fra sektorer og landsforeninger. Alt i alt vil der komme ca. 370 delegerede, som skal tage stilling til beretninger og vedtage målprogram for de næste 4 år.

Der er også et tema for kongressen – nemlig ”Sammen for fremtiden” med undertitlen ”Ad nye veje”.

Arbejdsmarkedet gennemgår store forandringer i disse år, og det vil få betydning for de arbejdsopgaver, HK’s medlemmer udfører. Derfor vil kongressen også være præget at input til og debatter om, hvordan medlemmer, arbejdspladser og HK arbejder aktivt for at blive en del af den fremtid og har mulighed for at udnytte de mange muligheder digitalisering og ny teknologi giver.

Der er oprettet et særligt site om kongressen, hvor du kan følge med i alt det, der skal diskuteres og godkendes på kongressen. Når kongressen er i gang, bliver der mulighed for at følge via livestreaming. Skal du selv deltage i kongressen, er det også på denne side, du finder masser af praktiske oplysninger.

Indholdet på sitet vil løbende blive opdateret og udgivet frem mod kongressen.

Besøg Kongres 2017


Kongres 2017

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk