HK.dk logo

SAMDATA\HK Podcast nr. 7 i 2017 - 3. sæson

26. juni 2017  |  SAMDATA\HK   |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Niels Bohr instituttet er sammen med forskere fra hele verden, på nordøst Grønland og bore 3000 meter ned i indlandsisen, for at blive klogere på klimaforandringerne de sidste 150.000 år. Det er arbejde kræver it, der kan fungere under særlige vilkår; og internet leveret af en satellit

På 75 grader nord og 36 grader vest, ude midt på den grønlandske indlandsis, befinder den lejr som Jens Christian Hillerup netop har været på 5 uger, og som han snart skal tilbage til igen i 5-6 uger.

Det job må være det koldeste it-job i det danske kongerige lige nu. Jens Christian Hillerup har indvilliget i at fortælle om det usædvanlige job i SAMDATA Podcastens afsnit 7. En sommerlig podcast om et job i -30 grader.Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk