HK.dk logo

HK-legater til gode studiekammerater: ”Et fedt øjeblik…”

03. juli 2017  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

En god karakter er ikke kun noget, man får. Det er også noget, man har. Det fik Frederikke og Nanna fra IBC International Business College i Fredericia bevis for, da de modtog to legater fra HK Privat Midt for at være gode kammerater. 

Frederikke Michelle Jakobsen var i forvejen stolt over sin veloverståede EUD-eksamen, da hun skulle modtage sit eksamensbevis på IBC i Fredericia. Da der undervejs i seancen blev talt om, at HK Privat Midt ville give to legater til årgangens bedste kammerater på EUD og EUX, så kiggede holdkammeraterne med det samme på Frederikke:
   - Jeg vidste godt på forhånd, at der skulle uddeles nogle legater, men ikke hvilke legater det var. 

Da der så blev sagt noget om, at det handlede om at være en god kammerat, så vendte mine kammerater sig rundt og hviskede ”Det er jo dig, Frederikke…!”

   - De håbede, at jeg fik legatet, fortæller Frederikke om overraskelsen. Og kammeraterne havde faktisk ret: Det VAR Frederikke, der modtog det ene af legaterne på 2.000 kroner for at have været den bedste kammerat på EUD.

”…opmærksom på, om andre har det godt”

Frederikke Jakobsen

I begrundelsen for at Frederikke modtog legatet som god kammerat, stod der bl.a. at hun er ”…en god kammerat, vigtig for fællesskabet, et bindeled i klassen, og at hun er opmærksom på, om andre har det godt”:

I begrundelsen for valget af Frederikke blev der bl.a. sagt, at hun er ”…en god kammerat, vigtig for fællesskabet, et bindeled i klassen, og at hun er opmærksom på, om andre har det godt”:
   - Jeg gik næsten helt i panik og kunne ikke rejse mig på mine høje sko, da det blev sagt, at jeg var en af modtagerne. Men det var et rigtig fedt øjeblik, og jeg er glad for, at der er fokus på noget andet end kun skole, skole, skole, lyder det Frederikke, der nu er på udkig efter en god læreplads, hvor der bliver sat pris på kolleger, der også er gode kammerater. For det har Frederikke nu et bevis på, at hun er.

Formand påskønner menneskelige kvaliteter

 
Anne Marie Bay
Formand HK Privat Midt 
Anne Marie Bay, der er formand for HK Privat Midt, siger om legaterne og uddelingen:

   - Jeg synes, det har stor betydning i det fremtidige arbejdsliv, at man også er en god kammerat. Det er en kvalitet, jeg personligt sætter meget stor pris på. 

Det er vigtig at få gode karakterer, men evnen til at omgås andre mennesker, at være empatisk og til at stole på, at tro på fællesskabet, det giver bonus på flere fronter. 

   - Derfor glæder det mig, at vi med de to legater kan påskønne elever, der har disse kvaliteter. Derfor stort tillykke til både Frederikke og Nanna. 


HK-medlemmer

Tag det næste skridt I dit arbejdsliv

Tag det næste skridt I dit arbejdsliv


Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre

Læs mere

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre


Læs mere

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk