HK.dk logo

AMR: Kun 13 % er registreret – er du?

10. august 2017  |  Selvstændige Brugsers Landsklub   |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

For få arbejdsmiljørepræsentanter i SBL er registreret i SAP. Det er vigtigt, at du som arbejdsmiljørepræsentant er registreret, da det har betydning for bl.a din beskyttelse og din efteruddannelse.

Som arbejdsmiljørepræsentant er det vigtigt, at du er registreret i SAP. Alligevel er kun 13 % af arbejdsmiljørepræsentanterne i SBL registreret.
Tjek sammen med din brugsuddeler, om din funktion som arbejdsmiljørepræsentant er registreret – hvis ikke den er det, er det vigtigt, I får det gjort.

Hvorfor skal jeg registreres?

Er du registreret i SAP, kan der ikke stilles spørgsmål til den beskyttelse, du nyder som repræsentant. Samtidig får du også tilbud om at deltage i den årlige arbejdsmiljødag, som Coop afholder, så du er sikret at din efteruddannelse.
Brug 5 minutter på at sikre, at du er korrekt registreret – det er vigtigt både for dine efteruddannelsesmuligheder og den beskyttelse, der følger med dit tillidshverv.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte formand for Selvstændige Brugsers Landsklub, Birgitte Hesselbjerg, birgitte.hesselbjerg@hk.dk / 2978 2732


Arbejdsmiljørepræsentant

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk