HK.dk logo

Seks gode måneder i Sampension

14. august 2017  |  HK Kommunal  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

For medlemmer af HK Kommunal med en pensionsopsparing i Sampension har de første seks måneder af 2017 været ganske indbringende.

Fra 1. januar til 30 juni i år er opsparingerne i Sampension vokset med 6,6 procent før skat. Selv de, som nærmer sig pensionsalderen og kun har få aktier i deres opsparingsportefølje, har kunnet indkassere et afkast på 1,9 %. Der er tale om en stigning et godt stykke over inflationen, idet de danske forbrugerpriser i samme periode steg med blot 0,9 procent.

- Det er især vores investeringer i aktier, som har givet pote over en bred kam. Sampension har således tjent gode penge til kunderne på aktieinvesteringer i danske virksomheder, ligesom europæiske og amerikanske aktier har givet gevinst i år, forklarer investeringsdirektør Henrik Olejasz Larsen, Sampension.

I hele  2016 var afkastene i Sampension på op til 9,7 procent. Ifølge pensionsbranchens egen sammenligning af investeringsafkast, "Fakta om Pension", er Sampension i top tre blandt de pensionsselskaber, der siden 2012 er allerbedst til at levere afkast til yngre kunder.

Sammenligning dit afkast

Vil du se, hvordan dit pensionsselskab klarer sig i sammenligning med andre, kan det gøres på pensionsbranchens officielle sammenligningsværktøj faktakompension.dk. Heraf fremgår afkast i markedsrente og gennemsnitsrente for pensionsordninger, der er overenskomstbaserede eller firmaaftalte.a.

 


Pension

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk