HK.dk logo

Få en skræddersyet uddannelsesplan

15. august 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Alle har forskelligt udgangspunkt, så rådgivning om uddannelse og videreuddannelse skal være individuel for at have størst virkning. Derfor fortsætter HK Sydjylland i efteråret samarbejdet med erhvervsskolerne i vores område om at tilbyde individuel rådgivning til alle medlemmer om efter- og videreuddannelse.


Har du allerede de fleste brikker til en komplet uddannelse, og vil gerne gøre den færdig? Eller vil du opgradere dig selv eller måske skifte til et helt nyt fagområde? Eller noget tredje?

Se nedenfor, hvordan du kan booke et gratis og helt uforpligtende møde med karrieresparring med udgangspunkt i efteruddannelse. Målet er, at du får en uddannelsesplan, der er 100% tilpasset de ønsker, du har for din udvikling og din videre karriere.

 

Lokal vejledning

Du vælger bare en af dine lokale uddannelsesinstitutioner, hvor vejledere sidder klar til at rådgive dig ud fra dine individuelle behov og sammensætte en uddannelsesplan, der er skræddersyet til dig.

På mødet bliver du oplyst om de muligheder og niveauer, der er inden for efteruddannelse. Udgangspunktet er hele tiden dine ønsker og behov. Planen kan ende med at blive, at det rigtige for dig er alt fra et kort, intensivt kursus til en hel efteruddannelse – eller noget tredje midt i mellem.

Du skal forvente, at en samtale varer ca. 30 - 40 minutter.

Sådan gør du

Klik på linket nedenfor, find tilbuddene tæt på dig og klik ind for at se forskellene. Hvis du er i tvivl om, hvordan du booker en tid, er du velkommen til at kontakte Anette Handke på telefon 3364 3604 eller e-mail: 27aha@hk.dk

 Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk