HK.dk logo

Temadag: Stå stærkere som tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter

15. august 2017  |  Selvstændige Brugsers Landsklub   |  HK Handel  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Udvid dit netværk og bliv klogere på din rolle som tillidsrepræsentant eller arbejdsmiljørepræsentant til efterårets temadag i SBL.

Er du tillidsrepræsentant eller arbejdsmiljørepræsentant, kan du den 12. oktober komme til temadag arrangeret af Selvstændige Brugsers Landsklub, SBL. På temadagen bliver du informeret om de nye elementer i overenskomsten, som blandt andet har givet tillidsrepræsentanterne en ny og større rolle i arbejdstidsplanlægningen. Derudover vil det også blive drøftet, hvordan man håndterer en genstridig chef, bruger sociale medier, støtter elever og hvordan I som tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter kan samarbejde endnu bedre. Og alt hvad I ellers har brug for at få drøftet med SBL og med jeres kollegaer fra butikkerne

Dagen er også en rigtig god mulighed for at udvide dit netværk og få ansigt på både landsklubben og dine kolleger i landet, så alle bliver bedre til at bruge hinandens erfaringer, når der dukker et spørgsmål op, eller man står i en situation, som man ikke ved, hvordan man skal håndtere. 

Læs mere her, hvor du også kan tilmelde dig


Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk