HK.dk logo

Nyt fælles fagforeningshus på vej i Viborg

21. august 2017  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK MidtVest har sammen med Dansk Metal, Malerforbundet og 3F købt ejendommen Vestervangsvej 6 i Viborg, hvor Revisionsfirmaet Deloitte tidligere har haft kontorer.

HK, Dansk Metal, Malerforbundet og 3F overtager bygningen 1. september 2017, hvor efter indretning og fordeling af lokalerne går i gang. Det er planen, at huset skal tages i brug til nytår.
- Huset har en god, central beliggenhed med fine parkeringsforhold og bus til døren, så medlemmerne nemt vil kunne komme i huset, og vi ser frem til at byde velkommen i Viborgs nye fælles fagforeningshus, siger Inger Stranddorf, næstformand for HK MidtVest.

Samme service

Vestervangsvej 6 har en god, central beliggenhed med fine parkeringsforhold og bus til døren, så medlemmerne nemt vil kunne komme i huset.

Vestervangsvej 6 i Viborg har en god, central beliggenhed med fine parkeringsforhold og bus til døren, så medlemmerne nemt vil kunne komme i huset. Foto: Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive.

HK MidtVest solgte 1. januar 2016 ejendommen Boyesgade 3, som HK har ejet siden 1990, til selskabet LOCATIO ApS i Viborg. HK MidtVest har siden boet til leje i ejendommen i Boyesgade.
- Vi vil i det nye fælles fagforeningshus på Vestervangsvej kunne yde medlemmerne helt den samme service som hidtil. Vi har gode erfaringer fra Skive, hvor der siden juli 2011 har eksisteret et fælles fagforeningshus, fortæller Inger Stranddorf.

Styrket samarbejde

I Skive er HK, 3F, Metal, FOA og LO gået sammen i Fagforeningshuset, som har betydet sparring på tværs af organisationerne. Desuden kan man med fordel trække på fælles faciliteter som reception, mødelokaler og køkken. 
Etableringen af Fagforeningshuset i Skive blev besluttet i januar 2010, og indflytningen foregik i juli 2011.
- Med etableringen af det fælles fagforeningshus i Viborg vil samarbejdet mellem fagforeningerne blive styrket såvel fagligt som politisk, og der vil på flere områder kunne opnås stordriftsfordele, siger Inger Stranddorf.
I alt bliver der omkring 30 arbejdspladser på Vestervangsvej 6 i Viborg, som er godt indrettet med kontorer, mødelokaler og køkkenforhold.

HK-medlemmer

Sammen er du stærkere. 
det gælder også gode tilbud. 


Tjek dem her

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk