HK.dk logo

HK’ere i Frederikshavn tog hul på byråds-valgkamp

23. august 2017  |  Nordjylland Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Kommunalt ansatte HK’ere mødtes med byrådskandidater.


Borgmester Birgit Hansen (Socialdemokratiet) (tv.) og byrådskandidater fra Venstre, SF, konservative og Dansk Folkeparti havde taget imod HK'ernes invitation til valgmøde.

HK’ere hos Frederikshavs Kommune tog hul på valgkampen op til kommunalvalget i november, da de tirsdag 22. august havde indbudt byrådskandidater til møde. Emnet var fremtiden Frederikshavn.

Borgmester Birgit S. Hansen (A), Jytte N. Høyrup (V), Christina Lykke (SF), Peter Nielsen (C) og Flemming Rasmussen (DF) havde taget imod HK’ernes invitation til det velbesøgte møde.

- Vi fik en spændende eftermiddag med masser af dialog, fortæller Jesper Ø. Andreasen, fællestillidsrepræsentant for de HK-ansatte i Frederikshavn Kommune.

- Der kom rigtig mange emner på bordet, dialogen var god og spørgelysten stor. Der er ingen tvivl om at det kommende byråd vil profilere sig på de enkelte partiers mærkesager, men bestemt heller ingen tvivl om, at de vil samarbejde til gavn for borgerne i Frederikshavn Kommune.

Forholdene for kommunens ansatte var helt naturligt også et emne i debatten:

- Borgmester Birgit S. Hansens ord om, at for hende betyder det rigtig meget, at vi ansatte er stolt af vores arbejdsplads, er da et godt udgangspunkt for det gode samarbejde, siger Jesper Ø. Andreasen.

- At arbejdsmængden er stor, var alle politikerne enige i. Men vi gik fra mødet med en fornemmelse af en god fremtid med fælles vilje til samarbejde for at skabe vækst og godt arbejdsmiljø.

- Alle politikerne går en travl tid i møde og det bliver spændende at se, hvordan konstitueringen bliver i det nye byråd med kun 29 medlemmer. Vi glæder os til at følge det hele, siger Jesper Ø. Andreasen.


Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk