HK.dk logo

Fortæl os, hvordan det er at være ledig

25. august 2017 Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Er du på vej til at blive ledig eller er du lige blevet det, så vil HK’s a-kasse meget gerne høre fra dig og følge dig gennem de oplevelser, du får som ledig. Målet er at sikre de bedste løsninger for ledige, så det bliver så lidt bøvlet og surt som muligt.

Skal du svare på de samme ting mange gange? Hvordan er det at udfylde et dagpengekort? Er der noget, som er svært at forstå? Hvordan fungerer de mange digitale systemer, du skal bruge, når du er ledig?

HK’s a-kasse vil gerne blive endnu bedre, og vi har derfor indgået et samarbejde med to speciale studerende fra Aalborg Universitet, som skal kortlægge ledighedsforløb for medlemmer af HK’s a-kasse.

Du fortæller selv om det, du synes er vigtigt. Vi vil bare gerne høre din mening og høre om dine erfaringer med at melde sig ledig og med at være ledig.

Hvis du har lyst til at være med, så kontakt os. Du kan godt være anonym.

Ring eller skriv til specialestuderende Susan Murphy tlf 2282 2320 eller Line Steenhold 2156 6702. Eller skriv en mail til ledighedsproces@gmail.com


Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk