HK.dk logo

Gør som Jonna og Randi: Optimér din jobsøgning

28. august 2017  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Hvordan bliver du bedre til at skrive ansøgning og CV? Læse jobannoncer? Og bruge IT i din jobsøgning? Det kan Jonna og Randi fortælle dig efter at have deltaget i kursusforløbet ”Optimer din Jobsøgning”.

Det er et meget positivt tilbud fra HK. Tag imod det!

Sådan lyder opfordringen fra Jonna.

   - Jeg læste om kurset i et af de fine nyhedsbreve, der kommer fra HK og tænkte, at det var noget for mig. Det var et længere kursusforløb, der virkelig gav mig noget afklaring, bl.a. med ny viden omkring dansk, en god ansøgning/CV og et godt sammenhold på holdet, hvor vi bakkede hinanden op, fortæller Jonna Hansen, der er uddannet kontorassistent.

Når du er jobsøgende, så har du behov for netværk og motivation. Vi fik begge dele på kurset, hvor vi samtidig havde gode lærere. Jeg synes derfor, at ”Optimer din Jobsøgning” er et meget positivt tilbud fra HK, og jeg kan kun opfordre andre jobsøgende til at tage imod det.”…god undervisning og god stemning”

Randi og Jonna, HK-medlemmer

Randi og Jonna fik en masse med hjem fra kursusforløbet "optimér din jobsøgning" og opfordrer andre ledige HK-medlemmer til at tage med.

En af Jonnas holdkammerater var Randi Nielsen, der er jobsøgende salgsassistent. Hun fik masser af inspiration og fællesskab med sig fra kurset, der afholdes i et samarbejde mellem FOA, 3F og HK:
   - Jeg synes, det var et rigtig fint kursus, hvor du møder en masse flinke mennesker i samme situation som dig selv. Det betød, at vi kunne lave ansøgninger og CV sammen, hjælpe og spørge hinanden. Vi havde også hinanden i tankerne, når vi så interessante jobopslag, siger Randi og fortsætter:
   - Underviserne på kurset var rigtigt søde, og vi fik lært nogle gode ting, fordi der både var god undervisning og god stemning på holdet. Jeg havde på forhånd faktisk ikke så store forventninger til kurset, men jeg synes, at det var både hyggeligt og lærerigt. Og hvis man føler sig godt tilpas, så lærer man også mere. Jeg synes, vi lærte at gøre tingene på en ny måde, og så blev vi del af et netværk, som vi stadig har glæde af her efter kurset. 

Fakta om kurset ”Optimer din Jobsøgning”

Hvem er kurset for?
For dig, der gerne vil have noget bedre materiale, når du søger job – og generelt vil optimere din jobsøgning

Hvad er formålet med kurset?
• At du bliver bedre til at skrive ansøgninger og CV
• At du bliver bedre til at læse jobannoncer
• At du bliver bedre til at bruge IT i jobsøgningen
• At du får viden om nye brancheområder og muligheder

Pris?
Kurset er GRATIS for medlemmer af HK Midt

Link
Næste gang du kan deltage i "Optimér din jobsøgning" er:
>> Svendborg: 4. september - 21. september (klik for at læse mere og tilmelde dig)
>> Odense: 13. november - 30. november (klik for at læse mere og tilmelde dig)


Positive deltagere

   - Vores jobsøgende medlemmer giver os rigtig god respons på kurset. De føler, at de har mere selvtillid, når de har været med på et af vores hold. De får samtidig lært noget om at læse, skrive og stave, der gør, at de står stærkere med deres ansøgning og CV efter kurset. Og så er det bare guld værd at mødes og netværke med andre i samme situation, siger Marianne Nielsen fra Job og vejledning i HK Midt om tilbagemeldingerne fra deltagerne på kurserne "Optimér din jobsøgning".

Udvikling Ledig


se alle de fordele 
du kan få glæde
af som hk-medlem 


HK Medlemsfordele

har du tjekket
om vi har et spæn-dende arrangement på vej?


kommende arrangementer

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk