HK.dk logo

Politik for tillidsrepræsentanter

29. august 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Ny type temadag for tillidsrepræsentanterne skal give dem indsigt i politik både på nært og nationalt niveau, blandt andet med et besøg på Christiansborg


Tillidsrepræsentanter skal rustes til en politisk dagsorden, og derfor er HK Stat Sydjylland og HK Stat Midt for første gang gået sammen med HK Stat om en temadag om politik for TR og TR-suppleanter. Deltagerne kommer på besøg både i forbundshuset og på Christiansborg, hvor de møder HK Stats formandskab og to af de lokalt valgte folketingspolitikere Trine Bramsen og Benny Engelbrecht.

- Politisk arbejde foregår ikke kun på Christiansborg eller på rådhuset. HK arbejder også politisk. Vi indgår i netværk med lands- og lokalpolitikerne og har en løbende dialog, så medlemmernes stemme bliver hørt, siger sektorformand for HK Stat Sydjylland, Annette Godsvig Laursen.Til gavn og glæde for begge parter

Det faglige arbejde hænger uløseligt sammen med det arbejde, de valgte HK-politikere og landspolitikerne gør, og som tilsammen danner den danske model.

- Vi vil gerne synliggøre samarbejdet med landspolitikerne og give tillidsrepræsentanterne mulighed for at skabe relationer til dem. Og omvendt, naturligvis, for landspolitikerne har også god gavn af at tale med de tillidsvalgte i HK, siger Annette Godsvig Laursen.

Udover politisk interessevaretagelse og strategisk networking hører deltagerne også om aktuelle fagpolitiske emner.

Turen er for både nyuddannede og erfarne TR og finder sted onsdag d. 15. november. Der er bustransport fra HK i Kolding med opsamling i Odense. Turen er for TR eller TR-suppleanter, som har færdiggjort deres TR-uddannelse.

Stat


Læs formandens blog


Annette Godsvig Laursen

Vil du vide mere om HK Stat Sydjylland?


Klik og læs

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk