HK.dk logo

Få indspark til videreuddannelse i jobindsatsen

30. august 2017  |  HK Kommunal  |  Jens Laursen Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Åben uddannelsesdag den 20. september giver alle, der arbejder inden for social- eller beskæftigelsesområdet, inspiration til de mange muligheder for efteruddannelse.

Efter at det for et halvt års tid siden lykkedes HK Kommunal og socialrådgiverne at overbevise Beskæftigelsesministeriet om at afsatte et anseeligt millionbeløb til kompetenceudvikling, findes der i dag mange nye muligheder for videreuddannelse på social- og beskæftigelsesområdet.

Med det formål at give inspiration, viden og overblik over de nye efteruddannelsesmuligheder arrangerer Professionshøjskolen Metropol i samarbejde med HK Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening en såkaldt uddannelsesdag. (Linket virker ikke pr. 2. november 2018)

Uddannelsesdagen finder sted onsdag den 20. september fra kl. 13.00 i København. Tilmelding (Linket virker ikke pr. 2. november 2018) er nødvendig for deltagelse, der i øvrigt er gratis. 

 


Social og beskæftigelse

bliv klogere på den kommunale og regionale sektor

Følg med i vores nyheder


hk.dk/aktuelt

Ring til Karrieretelefonen:
3330 4460

Læs mere

Ring til Karrieretelefonen:
3330 4460


Læs mere

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk