Vi opdaterer vores it-systemer i dag 18/09-21 kl. 8.00 - 22.00, du kan derfor opleve, at du ikke kan logge ind i dette tidsrum.

Vi beklager ulejligheden.

HK.dk logo

Din underskrift til støtte for velfærden

05. september 2017  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK’s formand Kim Simonsen opfordrer HK-medlemmerne til at deltage i underskriftindsamlingen ”Danmark for Velfærd”.

Synes du også, at der er brug for, at der bliver investeret mere i det fælles Danmark i stedet for milliardstore skattelettelser? Så har du nu chancen for at handle på det. Du kan nemlig deltage i den underskriftindsamling, som HK sammen med en række fagforbund har taget initiativ til som en del af kampagnen ”Danmark for Velfærd”. Mange tusind har allerede i løbet af få dage skrevet under.

- I de her år ser vi, at politiske reformer svigter sårbare i samfundet. Vi ser også en offentlig sektor, som er udfordret af løbende krav om besparelser og effektiviseringer. Noget, der gør det sværere at levere ordentlig velfærd, siger HK’s formand Kim Simonsen:

- Derfor skal der nyt fokus på fællesskabet og på de danske værdier om solidaritet og sammenhængskraft. Og det er en fælles kamp for privat og offentligt ansatte. Alle danskere har brug for en stærk offentlig sektor, siger Kim Simonsen.

HK-formanden opfordrer derfor HK’s medlemmer til at deltage i den fælles underskriftindsamling, der skal sende et signal om, at danskerne vil velfærd frem for nedskæringer og skattelettelser og forhåbentlig være med til at skabe opmærksomhed om et landsdækkende møde for tillidsrepræsentanter 4. oktober i Odense.

Danmark for velfærd - HK Fagforening


Velfærd

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk