HK.dk logo

Får du den rigtige løn?

11. september 2017  |  Nordjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Måske har du penge til gode på jobbet. Lad HK Nordjylland tjekke din lønseddel.


Har du helt styr på, om du får den løn, du skal have?

Ofte opdager HK Nordjylland, at der er fejl i lønsedlen, når medlemmer kommer i fagforeningen. Men det sker tit ved rene tilfældigheder.

- Vi tjekker rutinemæssigt lønnen, når medlemmer kommer med sager i fagforeningen, og ofte viser det sig, at der er fejl, som medlemmet ikke selv var opmærksom på, fortæller faglig chef i HK Nordjylland Claus Gade Hansen.

Det kan fx dreje sig om forkerte pensionsindbetalinger, forkerte lønsatser eller for det offentlige område forkert indplacering i lønsystemet.

- Det kan være svært for den enkelte at sætte sig ind i de mere tekniske detaljer omkring lønnen, men i fagforeningen er vi jo eksperter i den slags og vil hurtigt opdage eventuelle fejl, siger Claus Gade Hansen.

Få tjekket din lønseddel

Som medlem af HK Nordjylland kan du sende din lønseddel til tjek, hvis du er usikker på, om du nu også får det, du skal have.

Send dine seneste lønsedler til nordjylland@hk.dk sammen med din ansættelseskontrakt, så vender vi tilbage til dig.

Du er også meget velkommen til at besøge et af vore afdelingskontorer og få en snak om din løn. Bestil eventuelt tid først på telefon 7011 4545.

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk