HK.dk logo

HK besøger de fleste arbejdspladser før overenskomstforhandlinger

11. september 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Har du mødt HK Kommunal Sydjylland på din arbejdsplads i forbindelse med overenskomstforhandlingerne af OK18? Ellers kommer de sandsynligvis snart. Besøgene på arbejdspladserne er gået i gang.

Tidlig morgen ved  Beskæftigelsescenter Horsens


Startskuddet til kampagneugerne om OK18 gik i Horsens kommune på Beskæftigelsescenter Horsens, hvor HK Kommunal Sydjyllands udsendte bød på rundstykker til 150 ansatte. De havde masser af poser med materiale med, som tillidsrepræsentant Kjeld Iversen ville tage med på rundtur til alle medlemmer.

På Hospitalsenheden Horsens var der stor spørgelyst til vores formand og en rigtig god dialog mellem medlemmer, tillidsrepræsentant og formand.

Hvad er vigtigt for dig?

Formand Lene Roed besvarer spørgsmål på Hospitalsenheden Horsens

De kommende uger vil hundreder af kommunale og regionale arbejdspladser få besøg af HK Kommunal Sydjylland. Som du kunne læse i sidste nyhedsbrev, vil sektoren tage temperaturen på medlemmernes ønsker til arbejdslivet forud for de kommende overenskomstforhandlinger. Hvad sætter du mest pris på i dit arbejdsliv? Hvad kan blive bedre? Er det vigtigst for dig at få mere i lønningsposen? Eller er det arbejdstid, omsorgsdage og arbejdsmiljø, der betyder mest?

Ud over god dialog og hyggeligt samvær bød besøget på Beskæftigelsescenter Horsens også på en ekstra bonus i form af et nyt medlem, som meldte sig ind på stedet.

Husk at aflevere dit postkort

Overenskomstforhandlingerne begynder omkring årsskiftet, og medlemmernes ønsker er et vigtigt element i forberedelserne. Ved en tilsvarende satsning i 2014, besøgte HK Kommunal som den første og hidtil eneste fagforening en bred vifte af arbejdspladser landet over.

Dengang modtog HK Kommunal 15.000 udsagn fordelt på 5.000 af de postkort, som blev uddelt på de kommunale og regionale arbejdspladser. HK Kommunal vurderer, at dette udadvendte initiativ var kraftigt medvirkende til, at stemmeprocenten ved overenskomstafslutningen i foråret 2015 blev historisk høj: 64 procent.

Kommunal


HK - en ok fagforening


Bliv medlem af HK Kommunal


Meld dig ind her

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk