HK.dk logo

Stor interesse for fleksjob-klub

18. september 2017  |  Nordjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

200 nordjyske HK-medlemmer i fleksjob netværker i egen klub. Og der er plads til flere…


- Stor tilslutning til HK Nordjyllands fleksjobklub viser, at fleksjobbere har stort behov for at møde ligestillede, siger Gitte Møller Pedersen. (ARKIVFOTO)

Ansatte i fleksjob har mange fælles udfordringer og har derfor brug for et netværk at dele erfaringer med.

Det var baggrunden, da fleksjobbere i HK Nordjylland i 2015 dannede deres egen klub. Siden har klubben fået tilslutning fra omkring 200 nordjyske HK-medlemmer, der er ansat på nedsat tid og med særlige hensyn.

Initiativtager til klubben er Gitte Møller Pedersen, der med følgerne af piskesmæld efter en trafikulykke selv er ansat i fleksjob hos Region Nordjylland tolv timer om ugen.

- Jeg troede i starten, at det bare skulle være en lille hygge-klub, men interessen har været helt overvældende. Den store tilslutning viser, at fleksjobbere har stort behov for at møde ligestillede. Som ansat eller godkendt til fleksjob, kan vi støtte hinanden i de fælles udfordringer, siger hun.

Det handler fx om, hvordan man kan tackle situationer på arbejdspladsen, når kolleger ikke helt forstår, at man går tidligt, selvom der er travlt. Og at man ikke er heldig, fordi man kan gå tidligt.

- Det er altid rart at tale med nogen i samme situation, siger Gitte Møller Pedersen.

Ud over gensidig støtte og networking, hører fleksjobklubbens medlemmer også oplæg om forskellige emner.

- Vi har blandt andet haft oplæg om lovgivningen for fleksjob, mulighederne for efteruddannelse, og hvordan vi kan bruge HK’s tilbud om fx JobBørs, ligesom vi har fået coach-undervisning i at kunne sige fra på en god måde, fortæller Gitte Møller Pedersen, der er med i klubbens styregruppe.

Både ansatte og ledige fleksjobbere kan blive medlemmer af klubben, hvis næste møder er 31. oktober og 5. december.

 

Fleksjobklubben har egen facebook-side 

 

Læs mere om fleksjob 


 

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk