HK.dk logo

Hvornår har du sidst tjekket din lønseddel?

22. september 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Sydjyllands medarbejdere slog på tromme for det løntjek, som hvert år sikrer medlemmerne mange penge. Du kan også få lavet ét.


Hvornår har du sidst nærlæst din lønseddel? Måske gemmer der sig store summer, du har til gode!

I sidste uge startede LO’s store løntjek-kampagne. I HK Sydjylland har vi allerede taget forskud på den, og vi var naturligvis også med, da den samlede kampagne gik i gang.

Flere hold faglige medarbejdere besøgte mandag en række større virksomheder i området. Her blev der uddelt lidt til kaffen og en masse information.

- Vi tjekker mange lønsedler hvert år, og vi støder ofte på fejl, som sikrer vores medlemmer større eller mindre summer. En dag som i dag er god til at gøre opmærksom på, at vi kan lønrådgive, fortalte faglig konsulent Ute Petersen fra HK Handel Sydjylland, som var en tur rundt blandt medarbejderne i Davidsens administration.

Der blev også besøgt medlemmer hos blandt andet Falck, Bilka og Dupont.

- Jeg synes, det er rigtigt godt, at HK Sydjylland kommer rundt for at snakke med medarbejderne om de ting, de skal være opmærksomme på, når de får deres lønseddel. Det er en god lejlighed til dialog, lød det fra Dannie Binger, der er tillidsrepræsentant hos Falck i Kolding og medlem af HK Privat Sydjylland.

Du kan også altid få lavet et løntjek. Læs om det her.

Løn Privat Handel

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk