HK.dk logo

Ny fagchef i HK Østjylland

25. september 2017  |  Østjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Susanne Pors Ilsøe tiltræder i stillingen som fagchef hos HK Østjylland den 2. oktober, og får blandt andet ansvar for det offentlige område, ungdomsindsatsen og HK Østjyllands kontakt med medlemmerne.

Susanne Pors Ilsøe

Susanne Pors Ilsøe kommer fra en stilling som organisations- og udviklingskonsulent i Skanderborg Kommune, hvor hun i en kort periode også var konstitueret chef i Jobcentret. Men efter mere end 15 år i forskellige kommunale lederstillinger, sætter hun sig nu på den anden side af skrivebordet som repræsentant for HK’erne.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg har været medlem af HK i mange år og kender til HK gennem mine tidligere job, så det bliver spændende at lære organisationen at kende indefra, siger hun.

Et af fokusområderne bliver at sikre, at HK Østjylland fortsat har medlemsfremgang, og det skal blandt andet ske gennem et fortsat fokus på medlemsservice.

- Jeg har oplevet HK som en stærk samarbejdspartner, og derfor er jeg generelt meget optaget af at fortsætte arbejdet med at sætte HK’s værdier på dagsordenen, både hos arbejdsgiverne men også i det offentlige rum generelt. Vi skal være tydelige over for medlemmerne, så de altid ved, hvad HK står for, og så skal vi vise, hvilken forskel HK’erne gør på arbejdsmarkedet, siger hun.

Privat bor Susanne Pors Ilsøe i Odder med sin mand og to drenge. Fremover skal hun sætte kursen mod Brabrand, når hun skal på arbejde.

- Det bliver en meget spændende opgave og jeg glæder mig til at blive en del af en moderne og professionel interesseorganisation, der sætter medlemmerne i centrum. Som fagforening løser HK en vigtig kerneopgave i det danske samfund, og den opgave glæder jeg mig til at bidrage til, siger Susanne Pors Ilsøe.HK-medlemmer

FAKTA

Susanne Pors Ilsøe er uddannet kontorassistent i 1995 i Århus Amt. Herefter blev hun ansat i amtets juridiske kontor som fuldmægtig. I 1999 var hun sagsbehandleransvarlig for den daglige drift på et ejendomsmæglerkontor og i 2001 startede hun sin karriere inden for det kommunale område. Her blev hun ansat som sekretariatsleder og PA for vicedirektøren i Århus Kommunes juridisk-tekniske kontor. I 2008 flyttede hun til Skanderborg som PA for kommunaldirektøren og fagansvarlig for chefsekretærerne i Byråds- og Direktionssekretariatet. I 2010 vendte hun tilbage til Århus Kommune som sektionsleder i fællessekretariatet i Børn- og Unge, inden hun igen vendte tilbage til Skanderborg Kommune i 2014 som organisations- og udviklingskonsulent.

Susanne Pors Ilsøe har desuden en diplomuddannelse i ledelse og en systemisk proceskonsulentuddannelse.

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk