HK.dk logo

Velbesøgt temadag

26. september 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Der var stort fremmøde, da HK Handel Sydjylland holdt netværksdag for tillidsvalgte, blandt andet om fordele og faldgruber ved de mange tilskudsjob


Hvornår er det godt, og hvornår er det for meget med ansatte i tilskudsjob? Det var et af de store spørgsmål til TV Netværksdagen for de tillidsvalgte i HK Handel Sydjylland. Kim Jensen, Faglig Chef i HK Handel, brugte formiddagen på at klæde de tillidsvalgte på til at håndtere de problemstillinger, der kan opstå. For ”vi er slet ikke imod tilskudsjob. Vi er imod misbrug af ordningen”, som han sagde.

Gode redskaber

Rene Hartvig Nielsen er pakker på Sanistaals centrallager i Billund, hvor han er tillidsmand. Han understreger, at der hidtil ikke har været problemer i forbindelse med tilskudsjob, men han var tilfreds med emnet alligevel.

- Tilskudsjobbere har vi masser af på lageret, og jeg har fået nogle flere redskaber til at tackle situationer, hvis der opstår nogen, siger han.

 

 

Brugbart i dagligdagen

Efter frokost satte Finn Orup, underviser i HK Handel, fokus på samarbejde og Den Organiserende Fagforening. Det blev en fuld arbejdsdag, før deltagerne kunne tage hjem. Og det var en tilfreds Rene Hartvig Nielsen, der forlod lokalet.

- Jeg er med til alle vores netværksdage, fordi jeg synes, at det er rigtig godt kursus, og vi lærer noget hele tiden. Det er relevant for mig i min hverdag. Det er noget, jeg kan bruge til at blive bedre både for mig selv og for medlemmerne, slutter han.

Handel Tillidsrepræsentant Arbejdsmiljørepræsentant

Lokale HK-
i Sydjylland


Vil du vide mere om HK Handel Sydjylland?


Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk