HK.dk logo

DTL: Øg SKATs kontrolbevilling

29. september 2017  |  HK Transport & Turisme Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

En halv milliard. Hele 500.000.000 kroner. Så meget har SKAT fået hevet hjem i nettoprovenu gennem indsatsen mod social dumping siden 2012. Alligevel udløber SKATs særbevilling til indsatsen, som derfor vil stoppe, hvis der ikke politisk findes nye penge.


Husk at tjekke din lønseddel

Indsatsen skal ikke alene fortsætte - den skal opprioriteres, hvis det står til Erik Østergaard, som er administrerende direktør i erhvervs- og arbejdsgiverforening Dansk Transport og Logistik (DTL). Eigil Johannesen, som er bestyrelsesmedlem i Branchesektion Transport & Turisme, er helt enig:

- Samarbejdet mellem Arbejdstilsynet, Politi, Færdselsstyrelsen og SKAT - også kaldet multikontroller - er et effektivt værktøj. Myndigheds- og kontroltryk er absolut nødvendigt for at tvinge den unfair konkurrence og sociale dumping ud af transportbranchen.

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk