HK.dk logo

Tigdem har testet sin viden med HK's online kurser

29. september 2017  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Tigdem Durmaz fra Herning har brugt HK’s onlinekurser til at teste sin viden om sociale medier.

- Det er super nemt. Du kan tage kurset, lige når du vil. Du kan vælge at bruge en time på det, når du har tid. Du kan bare fortsætte fra, hvor du slap. Og jeg har da også anbefalet nogle af mine venner at gå ind og se på HK’s online kurser.
Ordene kommer fra 23-årige Tigdem Durmaz, som er i gang med en professionsbachelor uddannelse hos VIA Design i Herning. Hun har læst Design, Business & Technology med speciale i Branding & Marketing Management Int. og er nu i gang med Innovation & Entrepreneurship Int.

Har taget flere kurser

Tigdem Durmaz

Tigdem Durmaz meldte sig ind i HK under studiet og har benyttet sig af flere af HK’s kursustilbud.
Foruden et kursus i personlig branding, som foregik i HK-huset i Viborg, hvor hun fysisk skulle være tilstede, har hun taget flere onlinekurser fra lænestolen derhjemme.
- I og med, at jeg har læst Branding & Marketing Management, har jeg en bred viden om sociale medier. Men jeg kunnet bruge onlinekurset hos HK til at blive skarpere på området og teste mig selv af, fortæller hun.
Tigdem Durmaz har også taget et onlinekursus i Windows 10.
- Er du ikke så stærk i Windows 10, kan du lære rigtig mange genveje, som kan gøre det lettere at bruge, og når du har gennemført et onlinekursus, kan du printe et bevis ud, så du har papir på de redskaber, du har tilegnet dig, forklarer hun.
Det er meningen, at Tigdem Durmaz efter studierne, som hun bliver færdig med i december 2018, vil arbejde som iværksætter/entrepreneur, blandt andet som freelance konsulent med optimering af virksomheder og deres processer.
HK har onlinekurser i alt fra marketing og bogføring til engelsk og sociale medier, og kurserne er gratis for HK-medlemmer. Noget for dig? Se mere om HK’s online kurser her 

Lær nyt!
ta' et kursus, når du har tid - også hjemme i sofaen


Se vores Online-kurser

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk