HK.dk logo

Salle har nomineret Hanne som Danmarks Bedste Kollega

06. oktober 2017  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Salle Refslund Havtorn fra Fleksjobteamet i Viborg Kommune har nomineret sin kollega Hanne Graabæk Bach til HK's pris Danmarks Bedste Kollega.

Salle Refslund Havtorn, 39 år, har tidligere været selvstændig i detailbranchen men blev 1. august 2016 ansat som jobkonsulent i Fleksjobteamet, der har til huse i Sct. Mogens Gade i Viborg.
I Fleksjobteamet sad 54-årige Hanne Graabæk Bach, der har været beskæftigelsesfaglig medarbejder siden marts 2013, og hun var rigtig god til at hjælpe sin nye kollega i gang.
Salle har således i sin indstilling af Hanne til prisen Danmarks Bedste Kollega skrevet:
”Som ny i job i en helt ny branche havde jeg brug for en del sparring, og ikke en eneste gang har Hanne sagt, at jeg lige skulle vente lidt eller booke en tid til trods for, at hun selv havde arbejde til langt op over begge ører. Hun er betænksom over for alle sine kolleger og er en kæmpe stor del af, at vi har et godt sammenhold i teamet. Hanne tænker på andre, før hun tænker på sig selv. Hun tager ansvar, hvis vi andre er pressede, og hun er med til, at alle når i mål med opgaven”.

Gavekort som tak for nominering

Salle Refslund Havtorn og Hanne Graabæk Bach med kollegerne i Fleksjobteamet bag sig.

Gavekortet vakte glæde i Fleksjobteamet, der vil bruge det til fælles morgenmad. Forrest ses Salle Refslund Havtorn og Hanne Graabæk Bach (til højre).

Torsdag 5. oktober 2017 modtog Salle et gavekort til Lagkagehuset på 500 kroner af Marianne Køpke, formand for HK Kommunal MidtVest, som tak for sin indstilling af Hanne til prisen. Og det var noget, der vakte glæde i Fleksjobteamet, der vil bruge gavekortet til fælles morgenmad.
Salle havde bestemt, at modtagelsen af gavekortet skulle foregå som en overraskelsesceremoni af Hanne, som hun mener har stor del i, at der er godt kollegaskab på arbejdspladsen, og det meste af Fleksjobteamet var mødt frem for at tage del i overraskelsen.

Se Salle overraske Hanne: 

Godt kollegaskab alfa og omega

- Jeg kan rigtig godt lide idéen om Danmarks Bedste Kollega. Du kan gennem prisen få lov at vise omverdenen, at du har en god kollega og slå et slag for, at andre tænker sig om og er gode ved deres kolleger, siger Salle.
- Det er vigtigt på en arbejdsplads som vores, at du kan læsse af på kollegerne, ellers kan man ikke klare sit arbejde. Det er alfa og omega, at der er nogen til at bakke op. En dag stod der en gave til alle kollegerne fra Hanne. Det var en Hoptimist med en seddel vedhæftet, hvor hun havde skrevet, hvad vi hver især betød for hende. Det var helt fantastisk, fortæller Salle.
- Jeg havde selv haft en stresset periode, og Hoptimisterne var min måde at sige tak til kollegerne, for uden dem var jeg nok ikke kommet igennem, forklarer Hanne og fortsætter:
- Det er vigtigt, at man har gode kolleger, og jeg er meget beæret over at være blevet indstillet til prisen. Men jeg tænker ikke, at jeg har gjort noget særligt. Det ligger bare naturligt til mig at være hjælpsom, siger hun.
I alt 1.526 personer er nomineret til titlen Danmarks Bedste Kollega, og der vil nu blive udvalgt 10 finalister. 
Den 14. november 2017 bliver vinderne kåret i Cirkusbygningen i København ved Great Place to Works kåring af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Arbejdsmiljø

Sammen er du stærkere. 
det gælder også gode tilbud. 


Tjek dem her

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk