HK.dk logo

De skal repræsentere dig ved kongressen

09. oktober 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Privat Sydjylland sender en håndfuld delegerede til HK’s kongres den 23.-25. oktober 2017. De delegerede skal her repræsentere de sydjyske HK Privat-medlemmer ved HK's højeste myndighed.

Ved en demokratisk afstemning under generalforsamlingen i marts blev de delegerede valgt, og der var rift om pladserne. 

Udover HK Privat Sydjyllands bestyrelse blev følgende medlemmer valgt til hvervet. Men hvorfor vil de gerne repræsentere HK Privat Sydjylland i HK’s højeste forum? Og hvad kan de bidrage med? Vi spurgte dem og bringer deres svar her forud for kongressen.


Dorthe Hansen:

Som lufthavnsansat vil jeg arbejde på, at de jyske lufthavne får mere indflydelse. Det handler i bund og grund om, at jeg gerne vil have en større indflydelse på min og mine kollegers hverdag.

Tina Tygesen:

Jeg arbejder selv i en fagforening, så jeg kender fagbevægelsens problemstillinger og udfordringer fra min hverdag. Der skal blandt andet gøres noget ved det faldende medlemstal, og der vil jeg gerne være med i debatten og forhåbentlig gøre en forskel. Jeg synes også, vi skal arbejde for pension til alle.


Tomas Grønlund:

Jeg er ansat og tillidsrepræsentant i HK Sydjylland og synes, det er vigtigt, at embedsværket også engagerer sig i bestyrelsesarbejde. Jeg brænder for fagligt udviklingsarbejde, og har blandt andet stor interesse i initiativer, der kommer unge mennesker i møde.

Henrik Fredeløkke

Som nyvalgt bestyrelsesmedlem i HK Privat Sydjylland synes jeg, det er en fantastisk mulighed for mig til at få et ”kig i maskinrummet” på HK – og få en indsigt i de demokratiske og politiske processer der driver værket på godt og ondt. Jeg har et par punkter, som jeg vil lægge specielt mærke til på kongressen, da det har min interesse ud fra mig daglige virke som tillidsrepræsentant: DOF og ikke mindst uddannelse, som vi i dag gør godt, men absolut kan blive bedre til.

Privat Kongres 2017


Læs formandens blog


Henny Fiskbæk

Inspiration til efteruddannelse

Inspiration til efteruddannelse


Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk