HK.dk logo

Kom til indvielse af nyt fagforeningshus i Viborg

09. oktober 2017  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Onsdag 15. november 2017 kan du være med, når det nye, fælles fagforeningshus i Viborg bliver indviet. Kig forbi til reception og oplev de nye rammer for HK MidtVest.

HK MidtVest har sammen med Dansk Metal, Malerforbundet og 3F købt ejendommen Vestervangsvej 6 i Viborg, hvor Revisionsfirmaet Deloitte tidligere har haft kontorer. 
Overtagelsen af ejendommen fandt sted 1. september 2017, og siden er der blevet arbejdet på at skabe de ideelle rammer for medarbejdere og medlemmer. 
Onsdag 15. november 2017 kl. 13-17 har du som medlem af HK MidtVest muligheden for at kigge forbi til en hyggelig uformel reception, hvor du kan se det nye hus. Der er ingen tilmelding til arrangementet. Du møder bare op.

Gode p-forhold og bus til døren

Vestervangsvej 6 har en god, central beliggenhed med fine parkeringsforhold og bus til døren, så medlemmerne nemt vil kunne komme i huset.

Vestervangsvej 6 i Viborg har en god, central beliggenhed med fine parkeringsforhold og bus til døren, så medlemmerne nemt vil kunne komme i huset. Foto: Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive.

Det fælles fagforeningshus i Viborg åbner 1. november med fine parkeringsforhold og bus til døren, og vi ser frem til at byde velkommen.
I alt bliver der omkring 30 arbejdspladser på Vestervangsvej 6, som er godt indrettet med kontorer, mødelokaler og køkkenforhold.
HK MidtVest solgte 1. januar 2016 ejendommen Boyesgade 3, som HK har ejet siden 1990, til selskabet LOCATIO ApS i Viborg. HK MidtVest har siden boet til leje i ejendommen i Boyesgade.

Styrket samarbejde

Med etableringen af det fælles fagforeningshus i Viborg vil samarbejdet mellem fagforeningerne blive styrket såvel fagligt som politisk, og der vil på flere områder kunne opnås stordriftsfordele. 
Erfaringerne fra Skive, hvor HK, 3F, Metal, FOA og LO er gået sammen i Fagforeningshuset, er gode. Her har Fagforeningshuset betydet sparring på tværs af organisationerne. Desuden kan man med fordel trække på fælles faciliteter som reception, mødelokaler og køkken. 
Etableringen af Fagforeningshuset i Skive blev besluttet i januar 2010, og indflytningen foregik i juli 2011.

HK-medlemmer

Sammen er du stærkere. 
det gælder også gode tilbud. 


Tjek dem her

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk