HK.dk logo

Emma er Sydjyllands bedste klinikassistentelev

11. oktober 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

19-årige Emma Jørgensen blev onsdag overrasket med beskeden om, at hun er kåret som årets tandklinikassistentelev i HK Sydjyllands område.Det var en glad og rørt Emma Jørgensen, der onsdag blev overrasket med flag, blomster og gaver til et møde på sin arbejdsplads, Brædstrup Implantatcenter.

- Jeg er helt overvældet og er meget, meget stolt. Samtidig er jeg taknemmelig over at have en så god arbejdsplads, for de har en stor del af æren, sagde hun umiddelbart efter overraskelsen.

Den 19-årige blev nomineret som årets tandklinikassistentelev af sin chef, tandlæge Birgitte Skadborg, og hun blev udvalgt til æren af et panel bestående af eksperter fra områdets fagskoler.

Birgitte Skadborg var slet ikke i tvivl om, at hendes elev fortjente den nominering.

- Emma er en ener på området. Hun var målrettet fra starten, og har været igennem en helt fantastisk udvikling i sin tid på klinikken. Hun spreder kun positiv energi og er enormt dygtig, sagde den stolte chef.

Det er HK Sydjylland, der i samarbejde med fagskolerne har stiftet prisen til årets tandklinikassistentelev.

- Vi ønsker at hylde en dygtig elev og et vigtigt fag. Tandklinikassistenternes område er i rivende udvikling, og de kan være stolte af, hvad de udretter fagligt. Det vil vi gerne være med til at sætte positivt fokus på, siger Kris Jakobsen fra HK Sydjylland, der har været koordinator på kåringen.

Se Emma Jørgensen blive overrasket i videoen

Praktisk elev Unge Privat


Læs formandens blog


Henny Fiskbæk

Vil du vide mere om HK Privat Sydjylland?


Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk