HK.dk logo

Velkommen til den europæiske arbejdsmiljøuge 2017

23. oktober 2017  |  DL-F Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Uge 43 er Den Europæiske Arbejdsmiljøuge. Hele uge 43 vil Dansk Laborant-Forening på hjemmesiden og Facebook bringe nyheder og links til spændende emner inden for arbejdsmiljø.

Vi lægger ud med en række nyttige links til dig, som er arbejdsmiljøinteresseret.

Arbejdstilsynet har på deres hjemmeside en masse nyttig viden og officielle retningslinjer inden for arbejdsmiljø. Desuden finder man en oversigt over godkendte kursusudbydere.

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø har en hjemmeside, hvor man blandt andet også kan tilmelde sig et nyhedsbrev her: www.arbejdsmiljoforskning.dk. (Linket er udløbet pr 8/9 2021)

Videncenter for Arbejdsmiljø er en del af Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, der blandt andet udgiver bladet ”Magasinet Arbejdsmiljø” og kan tilmelde sig et nyhedsbrev her: www.arbejdsmiljoviden.dk.  

Branchefællesskab for Arbejdsmiljø for Industri er et forum for industriens parter, hvor DL-F er repræsenteret ved bl.a. DL-F’s formand. På hjemmesiden finder du alle publikationer og vejledninger her: www.bfa-i.dk.

På DL-F’s hjemmeside finder du en lang række pjecer og vejledning inden for arbejdsmiljø – helt gratis. Du finder dem alle her: DL-F pjecer. (Linket er forældet)

God fornøjelse med Den Europæiske Arbejdsmiljøuge 2017 – og pas godt på hinanden derude. 


Laboratorium og miljø

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk