HK.dk logo

Kom med til valgmøde om den digitale fremtid

23. oktober 2017  |  Østjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Hvordan vil digitalisering påvirke kommunen og dermed alle ansatte og samarbejdspartnere? Spørg og få svar, når HK Østjylland inviterer til valgmøde.

Kom med til valgmøde om den digitale fremtid


Digitaliseringen er her allerede. Men der bliver endnu mere af den i fremtiden. Det kommer også til at påvirke alle HK’ere, som ansatte i kommunen eller hos kommunens samarbejdspartnere og ikke mindst som borgere.

Politikerne spiller en afgørende rolle i den kommunale, digitale udvikling. Hvor hurtigt skal det gå, hvilke muligheder vil vi gøre brug af, og hvilke dilemmaer er vi nødt til at forholde os til?

HK Østjylland inviterer derfor alle medlemmer med ledsager til valgmøde, der afholdes i samarbejde med Dansk Erhverv og KMD i KMDs lokaler på Dusager 18 i Aarhus N.

I panelet er borgmester Jacob Bundsgaard (soc.dem), rådmand  Bünyamin Simsek, Venstre,  rådmandJette Skive, Dansk Folkeparti og Keld Hvalsø, byrådspolitiker, Enhedslisten.

Efter valgmødet serveres der stegt flæsk.

Du kan tilmelde dig her


Politik Arrangementer

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk