HK.dk logo

To østjyder er nogle af Danmarks Bedste Kollegaer

23. oktober 2017  |  Østjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Niels Bjørn Nielsen og Pernille Nyrup Just er blandt de 10 finalister, der kæmper om titlen Danmarks Bedste Kollega.

Finalist til Danmarks Bedste Kollega

Pernille Nyrup Just bliver fejret af kollegaerne.

-Det er så fortjent!

Sådan udbrød både Winni Ginge og Laila Ankersen, da HK Østjylland i al hemmelighed kontaktede dem, for at overrække nyheden om, at de kollegaer, de havde indstillet til konkurrencen Danmarks Bedste Kollega, er blandt finalisterne.

En del af konceptet for Danmarks Bedste Kollega er at overraske finalisterne med beskeden om, at de skal til Cirkusbygningen i København, sammen med de øvrige finalister. En overraskelse, som de kollegaer, der har nomineret hjælper med at arrangere.

Finalist til Danmarks Bedste Kollega

Niels Bjørn Nielsen er en af finalisterne til Danmarks Bedste Kollega.

Niels Bjørn Nielsen blev overrasket en fredag eftermiddag, hvor han havde arrangeret fællesspisning på lærerværelset, så de kunne ønske hinanden en god efterårsferie.

Pernille Nyrup Just blev overrasket, da kollegaerne var samlet til formiddagskaffe under påstand af, at en kollega på barsel kom forbi med kage.

Ved begge overraskelser var alle kollegaer og ledelser involveret og med på ideen, så finalisterne kunne få en uforglemmelig oplevelse.

Og det blev det for begge. Både Niels Bjørn Nielsen og Pernille Nyrup Just blev dybt rørt over overraskelserne, hvor de blev badet i konfetti, mens kollegaerne viftede med flag og HK Østjylland afleverede en stor kage med budskabet om, at de er finalister i konkurrencen.

1528 gode kollegaer er nomineret i konkurrence, men der er altså kun 10, der går videre til finalen.

Niels Bjørn Nielsen er skolelærer i Allingåbro og Pernille Nyrup Just er assistent hos Silkeborg Kommune. De gør begge en særlige indsats for arbejdsmiljøet og kollegaernes trivsel i hverdagen, at deres kollegaer har peget på dem, som nogle af Danmarks bedste kollegaer.

- Niels arrangerer bålhygge og portvin til kollegaerne og hvert år i december laver han pakkekalender til personalet. Han er Danmarks bedste kollega, siger Winni Ginge.


Finalist til Danmarks Bedste Kollega

Pernille Nyrup Just (til venstre) og Laila Ankersen.

Laila Ankersen begrunder blandt andet indstilling af Pernille Nyrup Just sådan her:

- Pernille er super sød, hjælpsom og i godt humør. Hun sørger for gymnastik hver dag på jobbet, engagerer sig, er vores AMR, husker alle, spreder god energi, er opmærksom, en god kollega på alle punkter, skarp og dygtig og jeg kunne blive ved.

Hvem der vinder titlen som Danmarks Bedste Kollega, afgøres i Cirkusbygningen i København den 14. november.

Arbejdsmiljø

HK ØSTJYLLAND
PÅ FACEBOOK


Besøg os her

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk