HK.dk logo

Vivi fra Tinglev er en af Danmarks bedste kolleger

24. oktober 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Bragene fra to konfettikanoner afbrød personalemøde i Tinglev og markerede, at sønderjyske Vivi Appel er i finalen i konkurrencen Danmarks Bedste Kollega. Og måske er hun den allerbedste, det vil vise sig til kåringen i næste måned

Vivi Appel (med buketten) blev fejret med manér, da hendes finaleplads blev afsløret på personalemødet.
Foto: Hung Tien Vu


Foto: Hung Tien Vu

Faglig konsulent Tina Høffner fra HK Sydjylland holder tale for Vivi Appel, mens kollega Monica Adserballe, som nominerede hende, giver "thumbs up". Foto: Hung Tien Vu

Det var en rørt og overvældet Vivi Appel, som i dag fik at vide, at hun er en af de 10 finalister i kampen om at blive Danmarks Bedste Kollega. Vivi Appel er administrativ specialist i dagplejen i Aabenraa Kommune og arbejder i Tinglev. Det var her, hun og kollegerne blev overrasket til personalemøde af HK Sydjylland med morgenbrød, flag og konfettikanoner.

- Jeg er både berørt og meget spændt på, hvad der skal ske nu. Jeg havde slet ikke regnet med at gå videre, når der er nominerede fra hele landet. Tak til mine kolleger for at indstille mig, siger Vivi Appel.

Det er tredje år i træk, HK står bag kåringen af Danmarks Bedste Kollega. Alle med en god kollega kunne nominere, og i år blev over 1.500 indstillet. Vivi Appel blev nomineret af sin kollega Monica Adserballe.

- Det er så velfortjent, at Vivi er gået i finalen. Hun er alt det, man kan ønske sig af en kollega, og mere til. Jeg håber sådan, at hun også vinder, for det er hun værd, siger Monica Adserballe.

Gode kolleger gør alle bedre

- Det er flotte ord, du har fået med på vejen. Og af samme grund vil jeg gerne sige til lykke til dine kolleger! For det er dejligt at have en så god kollega som dig. Gode kolleger øger trivslen på arbejdspladsen, og med jeres eksempel inspirerer I også os andre til at blive bedre, sagde faglig konsulent Tina Høffner fra HK Sydjylland ved afsløringen.

Chefen for afdelingen, Lene Reese, er helt enig i, at Vivi Appel fortjener en plads i finalen.

- Vivi er en fantastisk medarbejder og kollega. Ingen går forgæves til hende, hun er fagligt meget dygtig, altid foran på opgaver og meget vellidt. Jeg kunne slet ikke lykkedes så godt i mit job, hvis ikke det var fordi, at Vivi er min "wingman", siger dagplejelederen.
 

Kåring i Cirkusbygningen

Foto: Hung Tien Vu

Gode kolleger i glædens stund. Foto: Hung Tien Vu

I næste måned skal Vivi Appel og Monica Adserballe sammen til det store arrangement i Cirkusbygningen i København, hvor en af de 10 finalister kåres som Danmarks Bedste Kollega. Vinderen vælges af en jury med medlemmer fra arbejdsgiverside og fra HK.

Ud over hovedprisen som Danmarks Bedste Kollega er der også tre ekstrapriser: Den mest hjælpsomme kollega, Den mest engagerede kollega og Den mest ansvarsfulde kollega.

Kommunal

Billig forsikring, forbrugsforening og gode rabatter


Se dine medlemsfordele

Bliv medlem af HK Kommunal


Meld dig ind her

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk