HK.dk logo

HK giver penge til asyl-fodbold og fællesskab

25. oktober 2017 Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK's Almennyttige Fond gav i forbindelse med HK Danmarks kongres penge til initiativet Asylligaen og til foreningen Sager der Samler.

Asylligaen giver en bedre hverdag for- og en bedre integration af asylsøgere i lokalområdet gennem fodbold. Asylligaen bringer foreningslivet i spil i integrationen af asylsøgere, når asylsøgerne deltager i fodboldtræning og -turnering i lokalsamfundet. Bag projektet står Asylfodbold A/S og Røde Kors. Sponsoratet er på i alt 375.000 kr. fordelt over tre år.

Spillere fra Asylligaen samt Per Bjerregaard og Morten Bødskov var med for at modtage sponsoratet på HK’s kongres i Aarhus.

HK har også givet 100.000 kr. til den århusianske forening Sager der Samler, som var repræsenteret ved Paul Natorp, Kristin Birkeland og Morten Daus Petersen.

"Foreningens insisteren på, at fællesskab og demokrati skal drive sager og initiativer fremad, er forbilledligt. Som foreningen selv skriver på sin hjemmeside, så er det ”demokrati i handling”, sagde formand for HK, Kim Simonsen som begrundelse for, at netop Sager der Samler får støtte fra fonden.

Foreningen Sager Der Samler blev stiftet i 2012 i Aarhus, hvor den i dag har til huse i Vestergade.

Og fælles for de mennesker, der grundlagde foreningen, og for dem, som siden er stødt til, er, at de ønsker at være med i et fællesskab, der handler og gør en forskel.


Kongres 2017

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk