HK.dk logo

Kim Simonsen genvalgt som formand for HK Danmark

25. oktober 2017 Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Både Kim Simonsen og Mette Kindberg blev 25. oktober på HK Danmarks kongres genvalgt som formand og næstformand for HK Danmark.

"Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med føre HK ind i en digitale fremtid. Nu skal vi sætte ekstra turbo på arbejdet", siger Kim Simonsen.

"I de kommende fire år skal vi arbejde for, at medlemmer af HK ikke bliver ofre for den digitale udvikling, men tværtimod får gavn af den gennem alle de nye jobmuligheder, der vil opstå, når robotter overtager rutinearbejdet", siger han.

Formandsvalg

Den netop overståede kongres har da også stået i fremtidens tegn og har haft fokus på at alle i fremtiden skal have livslang uddannelse.

Men også det gode arbejdsliv har været på dagsordenen.

"Vi skal alle arbejde længere, og når vi skal det, skal der være fokus på arbejdspladserne", siger næstformand for HK Mette Kindberg.

"Hvis vi har arbejdspladser, hvor man kan holde til at være i mange år, så vil mange blive på arbejdsmarkedet i stedet for at trække sig tilbage. Så det er et område, vi skal arbejde for", siger hun.

Mette Kindberg har bestridt posten som næstformand for HK Danmark uafbrudt siden 2001. Kim Simonsen vandt kampvalget om HK Danmarks formandspost ved en ekstraordinær kongres i 2008 og er siden genvalgt ved ordinære kongresser.


Kongres 2017

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk