HK.dk logo

Årets bedste elevplads ligger i Vejle

27. oktober 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Sydjylland har kåret Tandlægerne i Centrum som Årets Elevplads for tandklinikassistentelever.


De to klinikejere hos Tandlægerne i Centrum, Vejle, fik sig en stor overraskelse for nyligt. Her blev de nemlig mødt af to af deres klinikassistentelever, som med blomster og flag kunne fortælle dem, at klinikken er blevet kåret som Årets Elevplads for tandklinikassistentelever i Sydjylland 2017.

- Vi får lov til at prøve alt som elever her og bliver hjulpet hele vejen. Man får en super uddannelse af at være her på klinikken, fortæller elev Sabrina Hansen, der sammen med eleven Kathrine Futtrup har nomineret sin elevplads til æren.

Det er første gang, HK Sydjylland i samarbejde med områdets erhvervsskoler kårer årets elevplads på tandklinikområdet. Det er eksperter på fagskolerne, der har udvalgt netop Tandlægerne i Centrum blandt mange nomineringer.

- En god elevplads giver et optimalt grundlag for et godt arbejdsliv. Derfor hædrer vi her en fremragende elevplads, og sætter samtidig fokus på et spændende fag i rivende udvikling, siger Kris Jakobsen, der har været HK Sydjyllands tovholder på kåringen.

Klinikejer Ane Boe-Hansen er stolt og glad for den fornemme titel.

- Vi tager elever ind, fordi de bidrager med en faglig opdatering af os. Og så vil vi gerne være med til at sørge for, at de får en god uddannelse, fortæller hun.

Praktisk elev Privat

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk