HK.dk logo

Er du blevet vild med arbejdsmiljø?

27. oktober 2017  |  DL-F Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Et godt arbejdsmiljø passer ikke sig selv. Derfor er det vigtigt at have fokus på arbejdsmiljø – også efter uge 43. Vi bringer her et par eksempler på konferencer og temadage, der kan være interessante for dig som arbejdsmiljørepræsentant at se nærmere på i efteråret – eller til næste år.

AM:2017

Arbejdsmiljøkonferencen er Danmarks største konference for arbejdsmiljøprofessionelle, som hvert år i november byder dig indenfor til konferencedage spækket med spændende oplæg.

Men medlemmer af DL-F, der arbejder med arbejdsmiljøet til dagligt, kan også have glæde af at deltage i konferencen. AM:2017 finder sted den 26. - 28. november 2017 på Hotel Nyborg Strand.

Læs mere her: www.bamr.dk/am2017/

 

KEMIENS DAG

Kemiens Dag er en årlig dag, hvor folk, der arbejder med eller interesserer sig for kemikalier, kan mødes for at debattere og styrke samarbejdet omkring aktuelle kemikaliespørgsmål. Konferencen holdes i år hos Industriens Hus på Rådhuspladsen i København den 28. november 2017.


Laboratorium og miljø

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk