HK.dk logo

Kom til demonstration for velfærd 7. november

01. november 2017  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Du og dine kolleger kan vise politikerne, at I prioriterer, at velfærden skal bevares og besparelserne stoppes.


Over hele landet står tirsdag 7. november i velfærdens tegn. Den dag arrangerer lokale velfærdsgrupper nemlig  alt fra demonstrationer og underskriftindsamlinger til valgmøder og uddeling af cookies og foldere om velfærd.

En lang række forbund står sammen om kampagnen Danmark for Velfærd, deriblandt HK. På et stormøde i oktober besluttede 3400 tillidsrepræsentanter fra alle de deltagende forbund at gøre 7. november til Velfærdens Dag. På mødet blev der på tværs af fagforbund dannet lokale grupper, som står for de mange arrangementer 7. november.

På Danmark for Velfærds hjemmeside kan du se et kort med de mange lokale arrangementer, så du kan finde et i nærheden af dig.

En af de største demonstrationer finder sted i København. Den starter kl. 16.15 på Thorvaldsens Plads, ved Thorvaldsens Museum. Der er taler samt musik med Wafande og Pharfar.

HK Hovedstaden har planlagt en ”for-demonstration”, der starter kl. 15.30 på Svend Aukens Plads i København, og deltagerne går så i samlet trop til Thorvaldsens Plads. Så her har du og dine kolleger chancen for at slå følge med mange andre HK-medlemmer.

I Århus er der valgmøde i Den Rå Hal, Godsbanen v. Sonnesgade/Skovgaardsgade fra kl. 16.10 - 18. Her vil der også være taler, og musikindslag præsenteres af Poul Krebs.

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk