HK.dk logo

Husk at tjekke, om du bliver snydt for tillæg

09. november 2017  |  Selvstændige Brugsers Landsklub   |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Er du ansat med 8 timer eller derunder, får du halve tillæg for arbejde om aftenen og i weekenden. Hvis du i en 12 ugers periode når op over 96 timer (i ekstraordinære tilfælde 104), har du krav på hele tillæg for alle tillægsbelagte timer. I lønsystemet RAP kommer der en markering, der fortæller, at du har nået timegrænsen, men der sker ikke automatisk tilskrivning af det høje tillæg – det skal gøres manuelt.

Oplever du, at du eller en kollega ikke får jeres tillæg, må I gerne kontakte formand for Selvstændige Brugsers Landsklub i HK, Birgitte Hesselbjerg, som opfordrer til, at alle tillidsrepræsentanter og berørte medarbejdere er opmærksomme på problemet. Birgitte Hesselbjerg kan kontaktes på 2978 2732 eller birgitte.hesselbjerg@hk.dk.


Løn

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk